Supporterklubben
You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 211 gjester her nå
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 2001807

PostHeaderIcon Reisebrev

PostHeaderIcon Reisebrev 11/12: Den beste julepresangen

bjarte2012aDet var årets beste julepresang - og den var ikke engang til ham selv. Bjarte Hope ga døtrene en meget smart julegave.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 11/12: Brødre på tur igjen

tor_smith11bTor Michael Smith står bak sesongens første reisebrev. Sammen med sine to brødre fikk han med seg sesongens første hjemmekamp.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 09/10: Danis første Pompey-kamp

dani_wade2Dani Wade fra Haugesund var i 2009/10-sesongen på sin aller første Pompey-kamp. Borte mot Bolton fikk han med seg en herlig opphenting.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 10/11: The Vikings are coming

michael2aMichael Pantling fra Danmark var en av flere medlemmer til stede på Pompey-Sheffield United i mars.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 10/11: Tre Pompey-kamper på én uke

mange_reisebrev11Mange Nilsson fra Sverige var i romjulen på fotballtur til England. Han fikk med seg tre Pompey-kamper, men dessverre ingen Pompey-seier.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 09/10: Stolthed og skuffelse

bo10aVår danske medlem Bo Johansen var sammen med to kamerater på Wembley da Pompey møtte Chelsea i FA-cupfinalen i mai 2010. De dro hjem stolte og skuffet.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Fikk såvidt med seg finalen

wembley_joakim_16Også for Pål Alexander Lea var seieren i FA-cupfinalen 2008 en stor opplevelse å få med seg live. Men det var så vidt han kom seg fram.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Tok del i historien

libran_final_3

Libran Williamson var en av flere medlemmer som opplevde FA-cupseieren på Wembley i 2008 på nært hold. Her kan du få ta del i hennes opplevelse.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: When Sol Went Up To Lift The FA-Cup

bo_08cBo Johansen var en av flere medlemmer som fikk med seg da vi vant FA-cupfinalen i 2008. When Sol went up to lift the FA Cup, Bo was there, Bo was there.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Flott plaster på såret

bjarte08oEtter at to tidligere Pompey-turer våren 08 hadde gått i vasken, lyktes det endelig for Bjarte Hope å få med seg Pompey da de møtte WBA til semifinale i FA-cupen på Wembley.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Så Pompey sikre seg finaleplass

libran08dLibran Williamson, en av våre medlemmer med britisk bakgrunn, fikk med seg semifinalen på Wembley mot WBA for to år siden.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Pompey-debut på White Hart Lane

johno2John Øyvind Polden fikk i 2008 oppleve sin første Pompey-kamp live. Det skjedde på White Hart Lane.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Fikk oppleve seier på Old Trafford

john_magne08bKvartfinaleseieren mot Manchester United var grunnlaget for seieren i FA-cupen 2008. John Magne Danielsen var til stede og delte opplevelsen i form av et reisebrev etterpå.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: To storkamper på en drøy måned

paul10Paul Richards fikk med seg hjemmekampene mot Chelsea og Aston Villa i løpet av en drøy måned vinteren 2008. Med seg på den ene kampen hadde han også dattera Amanda.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Davids Fratton Park-debut

david07cDavid Gunnarsson er dyktig skribent på svenskafans.com. Her følger reisebrev fra Davids første tur til Fratton Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Flott opphold, fæl hjemtur

lukestur07aLuke Moynahan og Asbjørn Moynaham Wohl fikk seg en flott Pompey-tur tidlig i 07/08-sesongen. Hjemturen var ikke like kjekk.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Tidenes mestscorende kamp

joakims_pompeytur07_41Joakim Ellingsens Pompey-tur i starten på 07/08-sesongen ble uforglemmelig. Etter å først ha spist lunsj med spillerne fredag, ble det 7-4-seier mot Reading dagen derpå.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Satt pris på Gibbs' omvisning

Pompey_-_Bolton_011Torkil Risan og Siril Heyerdahl var de første av våre medlemmer som reiste over i 07/08-sesongen. Etter å ha ladet opp med omvisning på Fratton Park så de John Utaka imponere hjemme mot Bolton.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 06/07: Studerte i Portsmouth

lise_pompey07_3Lise Klette studerte våren 2007 i Portsmouth. Det førte til medlemsskap i Venner av Portsmouth samt oppgjøret Pompey-Newcastle på Fratton Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 06/07: Alder ingen hindring

camillatur8Med sin sju måneder gamle sønn Viktor fikk Camilla Nilsen og Tom Hagen, begge to medlemmer, med seg to kamper i sesonginnspurten 2006/07.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 06/07: Spanderte Pompey-tur på broren

jans_pompeytur_3Svenske Jan Lövgren ville overraske sin fotballinteresserte bror med en spesiell gave da han fylte 50 år. Hva er da bedre enn en Pompey-tur med innlagt omvisning på Fratton Park?

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL