You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 168 gjester og 1 medlem her nå
  • Joakim Ellingsen
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 1935639

PostHeaderIcon Reisebrev

PostHeaderIcon Reisebrev 11/12: Den beste julepresangen

bjarte2012aDet var årets beste julepresang - og den var ikke engang til ham selv. Bjarte Hope ga døtrene en meget smart julegave.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 11/12: Brødre på tur igjen

tor_smith11bTor Michael Smith står bak sesongens første reisebrev. Sammen med sine to brødre fikk han med seg sesongens første hjemmekamp.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 09/10: Danis første Pompey-kamp

dani_wade2Dani Wade fra Haugesund var i 2009/10-sesongen på sin aller første Pompey-kamp. Borte mot Bolton fikk han med seg en herlig opphenting.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 10/11: The Vikings are coming

michael2aMichael Pantling fra Danmark var en av flere medlemmer til stede på Pompey-Sheffield United i mars.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 10/11: Tre Pompey-kamper på én uke

mange_reisebrev11Mange Nilsson fra Sverige var i romjulen på fotballtur til England. Han fikk med seg tre Pompey-kamper, men dessverre ingen Pompey-seier.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 09/10: Stolthed og skuffelse

bo10aVår danske medlem Bo Johansen var sammen med to kamerater på Wembley da Pompey møtte Chelsea i FA-cupfinalen i mai 2010. De dro hjem stolte og skuffet.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Fikk såvidt med seg finalen

wembley_joakim_16Også for Pål Alexander Lea var seieren i FA-cupfinalen 2008 en stor opplevelse å få med seg live. Men det var så vidt han kom seg fram.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Tok del i historien

libran_final_3

Libran Williamson var en av flere medlemmer som opplevde FA-cupseieren på Wembley i 2008 på nært hold. Her kan du få ta del i hennes opplevelse.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: When Sol Went Up To Lift The FA-Cup

bo_08cBo Johansen var en av flere medlemmer som fikk med seg da vi vant FA-cupfinalen i 2008. When Sol went up to lift the FA Cup, Bo was there, Bo was there.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Flott plaster på såret

bjarte08oEtter at to tidligere Pompey-turer våren 08 hadde gått i vasken, lyktes det endelig for Bjarte Hope å få med seg Pompey da de møtte WBA til semifinale i FA-cupen på Wembley.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Så Pompey sikre seg finaleplass

libran08dLibran Williamson, en av våre medlemmer med britisk bakgrunn, fikk med seg semifinalen på Wembley mot WBA for to år siden.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Pompey-debut på White Hart Lane

johno2John Øyvind Polden fikk i 2008 oppleve sin første Pompey-kamp live. Det skjedde på White Hart Lane.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Fikk oppleve seier på Old Trafford

john_magne08bKvartfinaleseieren mot Manchester United var grunnlaget for seieren i FA-cupen 2008. John Magne Danielsen var til stede og delte opplevelsen i form av et reisebrev etterpå.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: To storkamper på en drøy måned

paul10Paul Richards fikk med seg hjemmekampene mot Chelsea og Aston Villa i løpet av en drøy måned vinteren 2008. Med seg på den ene kampen hadde han også dattera Amanda.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Davids Fratton Park-debut

david07cDavid Gunnarsson er dyktig skribent på svenskafans.com. Her følger reisebrev fra Davids første tur til Fratton Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Flott opphold, fæl hjemtur

lukestur07aLuke Moynahan og Asbjørn Moynaham Wohl fikk seg en flott Pompey-tur tidlig i 07/08-sesongen. Hjemturen var ikke like kjekk.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Tidenes mestscorende kamp

joakims_pompeytur07_41Joakim Ellingsens Pompey-tur i starten på 07/08-sesongen ble uforglemmelig. Etter å først ha spist lunsj med spillerne fredag, ble det 7-4-seier mot Reading dagen derpå.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 07/08: Satt pris på Gibbs' omvisning

Pompey_-_Bolton_011Torkil Risan og Siril Heyerdahl var de første av våre medlemmer som reiste over i 07/08-sesongen. Etter å ha ladet opp med omvisning på Fratton Park så de John Utaka imponere hjemme mot Bolton.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 06/07: Studerte i Portsmouth

lise_pompey07_3Lise Klette studerte våren 2007 i Portsmouth. Det førte til medlemsskap i Venner av Portsmouth samt oppgjøret Pompey-Newcastle på Fratton Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 06/07: Alder ingen hindring

camillatur8Med sin sju måneder gamle sønn Viktor fikk Camilla Nilsen og Tom Hagen, begge to medlemmer, med seg to kamper i sesonginnspurten 2006/07.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reisebrev 06/07: Spanderte Pompey-tur på broren

jans_pompeytur_3Svenske Jan Lövgren ville overraske sin fotballinteresserte bror med en spesiell gave da han fylte 50 år. Hva er da bedre enn en Pompey-tur med innlagt omvisning på Fratton Park?

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL