You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 150 gjester her nå
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 1935483

PostHeaderIcon Reservelag

PostHeaderIcon Reservekamp avlyst

guy_whittingham_trener6Pompeys hjemmekamp mot Aston Villa, som skulle vært spilt tirsdag kveld, har blitt avlyst. Dette på grunn av ekstrem kulde.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tap mot Exeter

antti_niemi_lite_2Portsmouths reservelag stilte med et svakt mannskap i tirsdagens treningskamp mot Exeter. Allikevel spilte laget godt, men klarte ikke å vinne kampen.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reservekamper flyttet

guy_whittingham_trener6Reservenes kamp mot Stoke i november ble avlyst grunnet overvann på Westleigh Park. Det har blitt satt dato for kampen nå, og den skal spilles tirsdag, den 16. mars.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Seier for reservene

papa_diop4Papa Bouba Diop var tilbake for fullt, da Portsmouths reservelag slo Swindon i en treningskamp tirsdag. Aaron Mokoena spilte også i en kamp der Portsmouth til slutt vant 3-0.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reservekamp flyttet

guy_whittingham_trener5Portsmouths reservekamp mot Wolverhampton har blitt flyttet til andre mars. Kampen skulle egentlig blitt spilt den første desember, men da skal førstelaget spille mot Aston Villa i cupen. Det er også satt nytt tidspunkt for kampen. Den spilles klokka sju på Westleigh Park.
 

PostHeaderIcon Reservene slo Cheltenham

hreidarsson18Hermann Hreidarsson var tilbake for Portsmouth da de slo Cheltenham i en reservekamp for en uke siden. Han gjorde en god match og det er godt at den hodesterke venstrebacken er tilbake.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Seier for reservene

antti_niemi2Portsmouths reservelag slo Arsenals reserver på mandag. Begge lagene stilte svært svekket og de fleste spillerne var juniorspillere. I mål for Portsmouth stod finske Niemi en fantastisk kamp.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reservene tapte

papa_diop23Papa Bouba Diop var endelig tilbake for Portsmouth da han spilte mot Fulham på tirsdag. Flere gode spillere stilte fra start, men ingen av dem kunne forhindre at Fulham tok en fortjent seier på Westleigh Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Diop gjør comeback

papa_diop4Portsmouths senegalesiske midtbanespiller Papa Bouba Diop gjør i kveld comeback for Portsmouth. Han har vært ute med skade lenge, men nå er han endelig tilbake. I kveld skal han spille for Pompeys reservelag som møter Fulhams reserver i kveld.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Piquionne slår til igjen

jamie_ashdown17_liteFrederic Piquionne startet sin Portsmouth-karriere glimrende med mål mot Rangers i debuten. Dessverre for Piquionne har målene i Premier League uteblitt, men for reservelaget storspiller han og scorer i bøtter og spann. Mot Birmingham scoret han nok en gang.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Piquionne lekte seg med West Ham

steve_finnan1_lite Portsmouths reserver tok tirsdag kveld i mot West Ham hjemme på Westleigh Park. Flere kjente navn var en del av Whittinghams lag og West Ham ble feid av banen. En av de mest gledelige nyhetene er at Steve Finnan endelig er tilbake. Han spilte de første 85 minuttene.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Reservelaget tapte igjen

guy_whittingham_trener2_litePortsmouths reservelag gikk på nok en smell, borte mot Aston Villa. Portsmouth vant sin første kamp, før de tapte mot Chelsea og nå et tap for Aston Villa. Kampen endte til slutt med et 2-0 tap ,og laget fra Birmingham tok med seg alle poengene. Whittingham hadde ikke med mange rutinerte spillere og tapet var fullt fortjent.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Målrik kamp på Westleigh Park

Det var ventet at Portsmouths reserver skulle få en tøff kamp mot et Chelsea lag som også stilte med flere unge, lovende spillere. Kampen endte til slutt med 5-2 til gjestene fra London. Det var få spillere i Portsmouths tropp med førstelagserfaring. Ashdown var en av dem, og hadde ingen god dag på jobben.

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL