Supporterklubben
You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 117 gjester her nå
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 1999810

PostHeaderIcon Multimedia

PostHeaderIcon Komisk fra Sean Davis

sean_davis_diveUndertegnede opplevde aldri Sean Davis som en typisk humørspreder i løpet av sine år i Pompey, men da Pompey møtte Tottenham for to sesonger siden viste han en morsom side.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Vi minnes Toddy

svetoslav_todorov30Etter ni serierunder har fortsatt ingen av våre spisser scoret mål. Smith, Dindane, Kanu, Utaka og Piquionne har til sammen null mål. Da kan vi mimre litt og tenke tilbake på måltyven Todorov, som var spissen som skjøt oss opp i Premier League. Se en Toddy-video her.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tour around Fratton Park

fratton_park_tourDagens lille videoklipp er en kjapp liten omvisning rundt Fratton Park. Det er hovedsaklig utsiden av Fratton Park du her får se litt av. Det er en kort liten videosnutt, rundt halvannet minutt, men den er fin for alle som ikke har sett vår stadion fra 1800-tallet fra utsiden.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Dokumentar: 6.57

6.57Dagens videoklipp er en dokumentar om Portsmouth og det beryktede 6.57 Crew. Dokumentaren er fordelt på tre videoklipp på You Tube. Du kan se dem alle her.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Klassiker

pompey-scummers4-1Utvilsomt et av de beste klippene på You Tube - videoen fra da Pompey slo Harry Redknapps Southamp*** 4-1 i Premier League. Sesongen endte med nedrykk for Scum - mye på grunn av denne klassikeren av en fotballkamp.

Les mer …

 

PostHeaderIcon - Den beste FA Cup-videoen?

pompey_facup08Det finnes veldig mange videoer på nettet fra FA Cup-suksessen vår i 2008. Mange mener at denne er den beste. Til stemningsfull musikk tas du med tilbake til en fantastisk dag for alle Pompey-fans.

Les mer …

 

PostHeaderIcon When Sol went up to lift the FA-cup

when_sol_went_upEt øyeblikk ingen Pompey-supportere i vår tid vil glemme. Da Sol Campbell løftet FA-cupen og Pompey dermed vant noe stort for første gang på nesten 60 år er uforglemmelig. Nå kan du gjenoppleve øyeblikket.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Den offisielle FA Cup-sangen 2008

were_on_our_wayVi fortsetter å mimre tilbake til FA-cupseieren i fjor når vi i dag legger ut den offisielle FA Cup-sangen til Pompey fra 2008. Abide Pompey var den som fikk mest oppmerksomhet blant supporterne, men her er altså den offisielle cupsangen til Pompey fra jubelsesongen.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Mike Oldfields Portsmouth

mike_oldfieldVi har gjentatte ganger blitt spurt om hva det er for en låt som spilles på Fratton Park før kampene. "Den med fløyta", er beskrivelsen. Her har du den, Mike Oldfields Portsmouth fra 1976.

Les mer …

 

PostHeaderIcon En spesiell sang for alle som var på Wembley

feederDagens bidrag til multimediaseksjonen vår er en musikkvideo av gruppen Feeder. De som ikke var på Wembley "when Sol went up to lift the FA Cup" skjønner sannsynligvis ikke hva den har på vår medlemsside å gjøre.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Abide Pompey

abide_pompeyLørdag kom sesongens første poeng i Premier League. I går kveld kom meldingen om at Al Fahim har gått med på å selge 90 % av klubben til Al Faraj. Glade og fornøyde over å endelig oppleve litt medvind opprettes i dag menypunktet multimedia. Og for å være litt høytidsstemte deler vi "Abide Pompey" med dere.

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL