Supporterklubben
You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 180 gjester her nå
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 2000318

PostHeaderIcon Multimedia

PostHeaderIcon Playing up for Pompey

john pfc westwood5Dokumentar om John PFC Westwood som anbefales alle som er interesserte i engelsk fotball.

Les mer …

 

PostHeaderIcon John PFC intervjues i Crawley

john pfc westwood4Han får ikke like mye oppmerksomhet nå som Pompey er i skyggen, men her er et intervju med John PFC Westwood høsten 2012.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tilbakeblikk til 1987

hooligans 1987Bilder som vi heldigvis sjelden ser nå til dags: Fra Pompey-Sheffield United i 1987.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Nå også med lokalpatrioter på øret

scumpompey2012aDu har sett målene før, men nå får du de også med lyden fra radioverføringen fra lokaloppgjøret på St. Mary's.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Huseklepp-sangen

huseklepp_sangSupporteren på Fratton End fikk et par dager med berømmelse i Norge, da dette videoklippet gikk sin seiersgang høsten 2011.

Les mer …

 

PostHeaderIcon En glemt favoritt

michael_panopoulosFra de magre årene før vår Premier League-tid, er det laget en You Tube-film om en av publikumsfavorittene: Michael Panopoulos.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Fortsatt tidenes mest målrike kamp

pompey-reading_7-4Pompey-Reading 7-4 er fortsatt Premier Leagues mestscorende oppgjør. Se alle målene her.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Portsmouth - en advarsel til fotballen

a_warning_to_footballDette videoklippet ble laget i 2010, men er dessverre fortsatt aktuelt.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Gjenopplev Kanus mål i FA-cupfinalen

kanu_2008Det er målet vi aldri glemmer. Ikke var det spesielt fint, men Kanus scoring på Wembley mot Cardiff i 2008 ga oss vår første seier i FA-cupen siden 1939.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Nekter å tape for Southamp***

scumpompey2012Topp mot bunn, men Pompey nektet å tape borte mot et nesten Premier League-klart Southamp***. Fantastiske mål av Maguire og Norris.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Utsatte nedrykket

doncaster-pompey_3-4Nå er nedrykket til League 1 klart, men hadde det ikke vært for disse overtidsminuttene ville vi vært klar for nedrykk to serierunder tidligere.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Gode minner

scumpompey2010Neste sesong kan det være to sesonger mellom oss og våre naboer. Derfor godt å kunne mimre over minner fra 2010.

Les mer …

 

PostHeaderIcon "Høydepunkter" fra 2011/12-sesongen

201112_hoydepunkterHer finner du mål, høydepunkt og kommentarer fra Pompey første halvdel av sesongen 2011/12.

Les mer …

 

PostHeaderIcon En bortesupporters guide til Portsmouth

soccer_amSoccer AM har sin egen bortesupporters guide til ulike byer i England. Her er deres besøk til Portsmouth og Fratton Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tid for revansje

prince-boateng_missGjenopplev høydepunktene fra FA-cupfinalen 2010: Chelsea-Pompey 1-0. I morgen er det på tide å få revansje for finaletapet.

Les mer …

 

PostHeaderIcon 2800 kirkemus på besøk

pompey-scum2011Ingen tvil om hvem som vant supporterkampen da Pompey møtte Southamp*** hjemme på Fratton Park desember 2011.

Les mer …

 

PostHeaderIcon For ett år siden...

pompey-tottenham_semiI går, mandag 11. april, var det nøyaktig ett år siden en av de største dagene i mange Pompey-supporteres liv.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Alan McLoughlin-video

alan_mcloughlin2Alan McLoughlin var en av Pompeys aller beste spillere på 90-tallet. Nå er han tatt med i Pompeys Hall of Fame. I den forbindelse er denne videoen av ham publisert på You Tube.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Historie fra Merson

paul_merson_you_tubeTidligere Pompey-favoritt Paul Merson forteller en historie om seg selv og Harry Redknapp i dette videointervjuet.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Mimring

semi_pompey-spurs2Fjorårets sesong endte med nedrykk, men vi sitter igjen med herlige minner. I denne videoen ser du mange av dem. Enjoy!

Les mer …

 

PostHeaderIcon Football is Portsmouth

footballisportsmouthHva er egentlig fotball? I denne fantastiske videoen får du litt av svaret. Samholdet, supporterne, gleden og sorgen bringer oss alle sammen, men dessverre har fotballen også mørke sider. Penger er en av dem.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Et magisk øyeblikk

wembley_joakim_42Videoklippet vi deler med dere i dag er filmet  av undertegnede på Wembley da Pompey vant FA-cupfinalen mot Cardiff i 2008. Det er the final whistle som er foreviget.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Se Pompey vinne FA-cupen i 1939

1939_seierI 1939 vant Pompey 4-1 over Wolverhampton i FA-cupfinalen. Her kan du se bilder fra både denne finalen og da Pompey tapte cupfinalen i 1929.

Les mer …

 

PostHeaderIcon En advarsel

fit_an_proper_videoA warning to football er navnet på denne videoen på You Tube som tar for seg litt av det som har skjedd i Pompey sesongen 2009/10.

Les mer …

 

PostHeaderIcon En populær kandidat

eddie_howe_bournemouth_managerEddie Howe måtte legge tidlig opp grunnet skade, men har nå ledet Bournemouth til opprykk - mot alle odds. Derfor nevnes han som en kandidat til Pompey-jobben.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Videohøydepunkter fra finalen

prince-boateng_missSelv om det ikke ble noen happy ending for oss, er høydepunktene fra FA-cupfinalen vel verdt å få gjenoppleve.

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL