fratton_parkFratton Park er ikke blant de letteste banene å finne fram til der den ligger "gjemt" blant tett  husbebyggelse og et mindre industriområde. Har du ikke vært der tidligere, kan det derfor være verdt å lese denne guiden.

Å finne parkeringsplass i nærheten er nær sagt håpløst. De fleste gatene i nærheten har dessuten parkering forbudt på kampdager. Det er derimot gåavstand nesten til Fratton Park nesten uansett hvor du bor i byen. Å ta en spasertur på 30 minutter kan også være en fin måte å bli kjent i byen på. Taxi er selvsagt også alltid et alternativ.

Tog: Togstasjonen du skal hoppe av på heter Fratton. De fleste tog som skal til Portsmouth stopper på denne stasjonen. Å finne veien fra Fratton stasjon til Fratton Park er rimelig greit. Du går over en liten bro til Goldsmith Avenue og tar venstre. Følg veien i ca 800 meter - da kommer du til Frogmore Road.på venstre hånd. Fratton Park er i enden av denne gata og du ser hovedinngangen fra 1800-tallet (se bildet over) ganske kjapt.

Kommer du fra London er det lettest å ta tog fra Waterloo, men også Victoria er en mulig stasjon å ta tog fra.

Med bil: For de som kommer med bil anbefales denne guiden fra Pompeys offisielle webside.

Buss: er du i Portsmouth og vil ta bussen til Fratton Park kan denne guiden fra Pompeys offisielle webside være til hjelp.

fratton_park_fra_lufta
Fratton Park - luftfoto fra et par år tilbake. Du ser blant annet at Milton End ikke har tak her.