pompey_okt06_44Sliter du med å få med deg familien, kjæresten eller noen andre på ferie til Portsmouth? Kanskje det hjelper å lokke med byens meget gode shoppingmuligheter. I Portsmouth finner du det meste, og for oss skandinaver er det mye som er billig. De fleste som tar noen dager i byen, setter derfor også av litt tid til shopping.

 

GUNWHARF
fcukBildet ovenfor er tatt på Gunwharf, og det er utvilsomt Gunwharf Quays som er det mest populære området i Porsmouth når det gjelder shopping. Her har en i tillegg en rekke restauranter, utesteder og underholding som bowling og kino. Gunwharf er åpen sju dager i uka og idell for alle som ønsker å kombinere shopping med et måltid.

Nesten uansett hva du er interessert i å handle, så finner du det på Gunwharf. De er best på klær, og her har du en rekke butikker å velge i. Puma, Nike og Adidas har alle store, innholdsrike og forholdsvis rimelige butikker her. Det samme har for eksempel French Connection, Tommy Hilfiger, Tog 24, Levi Straus, Polo Ralph Lauren, Burberry, Marks & Spencer, Paul Smith og O'Neil. Her finner du en total oversikt over hvilke butikker du finner på Gunwharf. Gunwharf finner du også på Facebook.

 

COMMERCIAL ROAD
Portsmouth har som de fleste andre byer en gågate i sentrum med mange butikker. Det har også Portsmouth: lises_bilder07_3Commercial Road er det treffende navnet.
Den har naturlig nok tapt en del kunder til Gunwharf, men fortsatt er det bra med folk og butikker i den forholdsvis lange gågata. Den ligger forøvrig i kort avstand til togstasjonen Portsmouth & Southsea.

Her finner du restauranter, hurtigmatkjeder, puber og en rekke butikker av alle slag. Vel verdt et besøk, og på mange måter koseligere enn kjøpesenteret Gunwharf.

ALBERT ROAD
Albert Road ligger i Southsea og er kanskje best kjent for at det er et utmerket sted å ha pubcrawling. Det er derimot mer enn det. Det er også bra for shopping. Besøk nettsiden Love Albert Road for å bli bedre kjent med området.

Nyttige lenker:

Gunwharf Quays

Portsmouth FC sin Megastore

Albert Road