anton walkes pompeyHan imponerte på lån fra Tottenham forrige sesong. Nå er Anton Walkes Pompey-spiller.

 

Du har trolig sett det allerede. Fra 25 meter plasserte Anton Walkes ballen kontrollert i vinkelen da Pompey spilte 1-1 i sommerens siste treningskamp hjemme mot nederlandske Utrecht. 

Forrige sesong var Walkes på lån i Pompey fra Tottenham. Da imponerte han både på høyreback og på midtbanen. En skade på slutten av sesongen sørget for at han ikke fikk bidratt, men Pompey var veldig fornøyd med det han viste og har i hele sommer jobbet for å få ham tilbake. Walkes har også trent med Pompey i sommer - veldig innstilt på å returnere.

SE OGSÅ: Anton Walkes sin spillerprofil

Fikk betalt for å være tålmodig
Mot slutten av sesongoppkjøringen gikk det så i orden. Overgangssummen er ikke offentliggjort, men han er i alle fall kjøpt fra Tottenham og har skrevet under på en toårskontrakt med Pompey. Pompey har også opsjon på et ekstra år.

- Det var en veldig god følelse å signere ettersom jeg egentlig har ventet på dette i hele sommer. Jeg har jobbet med å trene meg opp igjen etter skaden min og det har vært mye snakk, men nå får jeg betalt for å ha vært tålmodig og jeg ser fram til å slå meg til ro her. Jeg trenger denne utfordringen nå i min karriere og jeg trenger et sted og en klubb jeg kan kalle hjemme. 

- Det er mange flotte folk i Tottenham og jeg vil takke dem for tiden min der og for at de fikk meg fram til der jeg er nå. Nå er det derimot tid for å fokusere på å gjøre det bra for Pompey. Vi kjenner nivået nå og vi vet hva som skal til. Opprykk er defintivt hva vi går for, sier Walkes til Pompeys offisielle webside.

- En suksess her forrige sesong
Walkes er ikke mer enn 21 år gammel og signeringen er godt mottatt av supportere. Han spilte meget godt både på høyreback og sentral midtbane forrige sesong. Treningskampene kan tyde på at det er som sentral midtbanespiller Walkes vil satses på kommende sesong. Det var også der han spilte sammen med Tom Naylor mot Utrecht.

- Han er en spiller vi kjenner veldig godt nå. Han var en suksess her i flere posisjoner forrige sesong. Da han ble skadet i slutten av sesongen, savnet vi ham veldig. Han er også ung og har en stor framtid som fotballspiller. Vi er svært glade for å ham signert permanent her i Pompey nå, kommenterer manager Kenny Jackett.

anton walkes95 
Anton Walkes i aksjon for Pompey forrige sesong.