alex bass96Alex Bass har skrevet under på en ny treårskontrakt med Pompey, men skal ikke spille på Fratton Park kommende sesong.

 

Han fikk sin ligadebut da han spilte hele siste serierunde hjemme mot Peterborough i mai. Med to keepere foran seg i køen nå i 2018/19, kom derimot Pompey og Alex Bass fram til en løsning som er god for begge parter. Bass kom fra akademiet og fikk sin første profesjonelle kontrakt sommeren 2017. Nå har han signert en ny treårskontrakt med Pompey. Samtidig signerte han på en utlånsavtale med Torquay United. 

SE OGSÅ: Alex Bass sin spillerprofil

Sjette nivå
Torquay United spilte for få år siden mot Pompey i League Two, men to kjappe nedrykk har tatt dem til National League South, det som i praksis er sjette divisjon i engelsk fotball. Her skal Bass være på lån, og etter planen være førstekeeper, i 2018/19-sesongen. Pompey har muligheten til å hente ham tilbake tidligere hvis behov.

- Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden. Sjefen (Jackett) ønsket at jeg skulle ut for å spille førstelagsfotball denne sesongen, og deretter komme tilbake for å kjempe om keeperplassen her på Fratton Park. Jeg håper jeg får spille regelmessig i Torquay slik at jeg kan få den erfaringen og spilletiden jeg trenger, sier Bass til Pompeys offisielle webside.

Torquay United har Gary Owers som manager og Martin Kuhl som assistentmanager. Kuhl er tidligere Pompey-spiller, mens Owers tidligere var "head of community" i Pompey.

SISTE: Alex Bass skal ha pådratt seg en skade og er tvilsom til lørdagens seriestart for Torquay United.

alex bass kontrakt2018 
En fornøyd Alex Bass signerer treårskontrakt med Pompey. Daglig leder Mark Catlin til høyre.