louis dennis signererManager Kenny Jackett tror Louis Dennis kan ta steget fra non league til League One med Pompey.

 

Louis Dennis var årets spiller i Bromley forrige sesong og han kom på årets lag i National League. Bare dager etter at han var knust over å ha tapt finalen på Wembley i FA Trophy på straffesparkkonkurranse, kunne han glede seg over en toårskontrakt med Pompey. 25-åringen tar steget fra Bromley til League One med Pompey. 

SE OGSÅ: Louis Dennis sin spillerprofil

Dennis omtales som en typisk nummer 10. Han trives veldig godt i en offensiv midbanerolle/hengende spiss. Han kan derimot også spille ving eller spiss. I Bromley scoret han 47 mål på 157 kamper. Han kommer gratis til Pompey ettersom kontrakten hans med Bromley nå gikk ut.

- Har fulgt ham en god stund
- Han er en spennende spiller med mye talent. Vi har fulgt ham en god stund. Dette er en stor mulighet for ham, men vi vet at han er en spiller som både kan skape noe for sine medspillere og score selv. Det er det vi ser etter og det er derfor vi har hentet ham. 

- Han har jobbet hardt for denne muligheten og vi føler at han nå er moden nok til å ta steget, sier Pompey-manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

- Vil alltid ha ballen
Dennis scoret 21 mål og hadde 12 assists for Bromley forrige sesong. Han har troen på at han nå er klar for å levere også i League One:

- Det var noen surrealistiske dager for meg da jeg fikk fra et svært bittert tap på Wembley til å sikre meg kontrakt med Pompey i løpet av kort tid. Jeg hadde en god sesong forrige sesong og jeg ser fram til å fortsette i samme spor med Portsmouth nå. Jeg har hatt mine nedturer i løpet av karrieren, og jeg er veldig glad for at jeg nå har vist mange at de tok feil da de avskrev meg.

- Det vil bli stilt spørsmål ved om jeg kan klare å ta steget fra Bromley til Portsmouth, men det tror jeg virkelig at jeg kan. Jeg er en positiv spiller som alltid vil ha ballen. Jeg liker å utfordre motstanderen og jeg liker å gjøre mine medspillere gode. Det er selvsagt ting jeg kan forbedre, men jeg tror jeg har det som skal til for å ta dette nivået, kommenterer Dennis selv til Pompeys offisielle webside.

louis dennis