jamal lowe78En av Pompeys beste spillere forrige sesong mister sesongstarten mot Luton Town lørdag.

 

Jamal Lowe var en av Pompeys aller beste spillere forrige sesong - i det som var hans første hele sesong i ligasystemet. Han var spilleren med flest assists og han ble også farligere og farligere foran mål. Med sin hurtighet er han et av våre fremste angrepsvåpen, men i siste treningskamp før seriestart måtte Lowe ut med skade. I dag kom beskjeden om ankelskaden han pådro seg vil holde ham ute i to-tre uker.

SE OGSÅ: Jamal Lowe sin spillerprofil

Dermed ryker seriestarten for Lowe. Lørdagens hjemmekamp mot nyopprykkede Luton Town kommer for tidlig for Lowe, og det gjør også de neste par kampene. 

Også Donohue er skadet
- Da han haltet av banen på lørdag, fryktet vi at det kunne være enda mer alvorlig, men vi håper det ikke blir mer enn et par uker ute. Jamal er en som har vist seg tidligere å komme raskt tilbake fra skader og vi håper på det. Han landet forkjært på ankelen og han er fortsatt ganske hoven. 

- Det som er synd for oss er at også Dion Donohue er tvilsom på grunn av skade. Bortsett fra disse to, ser det derimot ut til at vi har alle våre spillere klare til kamp lørdag, sier manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

Lokalavisa The News skriver tirsdag kveld at det trolig blir Gareth Evans som tar Lowe sin antatte startplass på kanten mot Luton lørdag.

jamal lowe jubler11 
Jamal Lowe hadde en kjempesesong forrige sesong. Klarer han å følge opp kommende sesong? Han må uansett stå over de første kampene av sesongen grunnet skade.