sommer2018dOnsdag 27. juni var Pompey-spillerne ferdige med sin sommerferie. Sesongoppkjøringen er i gang.

 

Pompey-spillerne er i gang med treningene igjen etter noen ukers ferie. Sol og høye temperaturer er status på sørkysten. Fint for de som skal på stranda, men ikke ideelt for spillerne som skal trene. Det var likevel smil og god stemning blant spillerne på sommerens første treningsøkt. 

De neste dagene og ukene venter en kombinasjon av treningsøkter og treningskamper. Her ser du hele oversikten over sommerens treningskamper.

sommer2018c 
Forrige sesongs to beste spillere: Matt Clarke (t.v.) og Brett Pitman.

Manager Kenny Jackett er veldig klar over at Pompey trenger en god sesongoppkjøring om det skal bli opprykk kommende sesong:

- Det er godt å se at alle spillerne er tilbake - friske og i fin form. Vi ser alle fram til den nye sesongen. Det er blitt en tradisjon at sola kommer fram og gir oss varme dager i det sesongoppkjøringen begynner, og slik ble det også i år. Men dette er tiden på året vi må legge grunnlaget for det som blir en lang og forhåpentligvis suksessfull sesong. 

- En ønsker å sikre seg en av de tre opprykksplassene gjennom å ende blant de seks øverste. Vi ble nummer åtte i fjor og må fokusere på hva vi skal gjøre for å forbedre oss. Nå har vi en skadefri tropp, og slik håper vi naturligvis det fortsetter gjennom sommeren. Vi har en bedre bredde i spillerstallen nå enn i fjor, og det trenger vi gjennom en lang vinter, sier Jackett.

kenny jackett78 

sommer2018b 

sommer2018a