lee brown1Rutinert forsvarsspiller ankommer fra Bristol Rovers.

 

Den rutinerte venstrebacken Lee Brown er klar for Pompey. Etter sju år i Bristol Rovers kommer han gratis Pompey som Bosman-spiller. Forsvarsspilleren har signert en toårskontrakt med Pompey.

LES OGSÅ: Lee Browns spillerprofil

Brown er 27 år gammel og har vært blant vår divisjonrival Bristol Rovers beste spillere de siste sesongene. Han er en anvendelig spiller, men først og fremst venstreback. Dermed blir det hard kamp om den plassen kommende sesong. Både Brandon Haunstrup og Dion Donohue er også først og fremst venstrebacker.

- Lee kommer med mye erfaring, samtidig som jeg tror han har sine beste år foran seg. Jeg synes vi slapp inn for mange mål forrige sesong, og i Lee har vi en spiller som kan hjelpe oss å redusere antall baklengsmål. I tillegg er han angrepsvillig og står gjerne bak scoringer for sitt lag. Jeg er veldig glad for å få en mann som han inn i spillergruppen vår, sier Pompey-manager Kenny Jackett.

- Trengte en ny utfordring
Brown har ambisjoner om spill i Championship, og de fleste regnet med at han ville gå til en Championship-klubb i sommer. Brown er derimot veldig godt fornøyd med å nå ha signert en toårskontrakt med Pompey:

- Det var en vanskelig avgjørelse å forlate Bristol Rovers etter sju år der. Jeg trivdes veldig godt både i byen og klubben, men etter å ha tenkt lenge på det tok jeg avgjørelsen om at jeg nå trengte en ny utfordring i karrieren min. 

- Jeg ønsker suksess og forhåpentligvis vil jeg oppnå det her med Pompey. Det var forventinger også i Bristol Rovers, selv om klubben nok ikke er like stor som Portsmouth. Bristol Rovers-fansen ønsker opprykk til Championship, men det er jeg sikker på at fansen ønsker også her i Portsmouth. Fratton Park er en fantastisk stadion og her har jeg selv erfart de fantastiske supporterne, kommenterer 27-åringen til Pompeys offisielle webside.