brandon haunstrup ny kontrakt21 år gamle Brandon Haunstrup har forlenget sin Pompey-kontrakt.

 

Han kommer fra eget akademi og har gradvis fått mer spilletid på vår venstreback. Etter kun én kamp i 2016/17-sesongen da årets spiller Enda Stevens "eide" venstrebacken, fikk han langt mer tillit i 2017/18 da Stevens hadde gått til Sheffield United. Men heller ikke forrige sesong sa det seg selv at Haunstrup skulle få mye spilletid. Pompey leide et par venstrebacker fra høyere divisjoner, men da de begge ble langvarig skadet fikk han omsider tillit. 

Haunstrup spilte solid og var offensiv og god. Dessverre for han og Pompey ble han skadet selv i desember på et tidspunkt der han hadde etablert seg i startelleveren til Kenny Jackett. Han fikk noe spilletid også på våren, og det endte med 20 kamper for Haunstrup i 2017/18-sesongen - 16 av disse i serien. Belønningen kom nå i juni da han fikk en ny kontrakt på bordet. Haunstrup har nå skrevet under på en toårskontrakt som binder ham til Pompey ut 2019/20-sesongen.

LES OGSÅ: Brandon Haunstrups spillerprofil

Haunstrup er glad for å ha signert kontrakten slik at han kan rette all sin fokus inn mot sesongoppkjøringen og kampen for å spille seg inn i startelleveren når serien starter i august.

- Jeg hadde en bra rekke med kamper forrige sesong, før jeg dessverre ble skadet. Det var frustrerende, men da jeg etter sesongslutt hadde en prat med manageren fortalte han meg at han ønsker meg videre. Han ønsket at jeg skulle bli og kjempe om en plass i hans startellever.

- Jeg håper å bli del av et vinnerlag som kjemper i toppen og sikrer opprykk kommende sesong. Det er kommet noen nye spillere til klubben etter sesongslutt og jeg tror de er gode signeringer for klubben, sier Haunstrup til Pompeys offisielle webside.