adam may signererDen lokale unggutten Adam May belønnes for en fin sesong med en ny toårskontrakt.

 

Den 20 år gamle midtbanespilleren Adam May har signert en kontrakt som binder ham til Pompey ut 2019/20-sesongen. Han fikk sin første profesjonelle kontrakt med Pompey før denne sesongen, og den lokale unggutten har gjort sine saker så bra at manager Kenny Jackett ikke var i tvil om å tilby ham ny kontrakt. 

- Adam er en av flere lovende unggutter i klubben og vi vil oppmuntre ham til å fortsette sin utvikling her i Pompey. Det var viktig for oss å sikre oss at han ble med oss videre og det er viktig for Adam at vi viser at vi har tro på ham, sier Jackett til Pompeys offisielle webside. 

Adam May spilte 19 kamper for Pompeys førstelag forrige sesong. De fleste av dem var som innbytter, men han spilte også flere fra start. Totalt står han med 25 førstelagskamper for Pompey.

SE OGSÅ: Adam May sin spillerprofil

Har vært i Pompey siden han var en liten gutt
Jackett har tidligere uttalt at han tror May kan bli en offensiv og målfarlig spiller for Pompey. Den høye midtbanespilleren spilte stort sett som en av de to sentrale midtbanespillerne i Jacketts 4-2-3-1 forrige sesong, men går det som Jackett håper og tror kan han bli et alternativ også som den hengende spissen sentralt i treeren bak spydspissen.

- Jeg er svært glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt med klubben jeg har vært i siden jeg var en liten gutt. Som ung spiller får en selvtillit av å spille kamper. Forrige sesong fikk jeg mye tillit og det er det som skal til for å utvikle meg til å bli en bedre spiller.

- Dette er en stor klubb og jeg er veldig spent på fortsettelsen og framtiden her. Manageren er erfaren fra høyere divisjoner og det betyr mye for meg at han har tillit til meg kommenterer May.

Adam May var bare 17 år gammel da han fikk sin debut under midlertidig manager Gary Waddock mot slutten av 2014/15-sesongen. Han har hatt utlånsperioder i Gosport og Sutton United, men ser nå altså fram til en ny sesong der han skal kjempe om en plass i startelleveren i League One med Pompey.

adam may82