sky kamera99To av Pompeys gjenværende kamper skal vises på blant annet Sky.

 

Det er slutt på de tider at vi jubler hver gang det kommer melding om at Pompey er satt opp med TV-kamp. Årsaken til det er at det betyr at vi som abbonerer på iFollow-tjenesten til Portsmouth ikke får sett disse kampene. Det er som kjent kun de kampene som ellers ikke er TV-kamper som vises på iFollow.

Nå er det klart at to av Pompeys gjenværende hjemmekamper, mot Oxford søndag 25. mars og mot Wigan mandag 2. april, skal vises direkte på Sky. I Norge går kampene på Viaplay.

LES OGSÅ: Oppdatert terminliste

Endret kamptidspunkt
Kampen mot Oxford skulle egentlig blitt spilt lørdag 24. mars, men den skal nå i stedet spilles søndag 25. mars. Avspark er klokka 17.00 skandinavisk tid.

Kampen mot Wigan skifter ikke kampdag, men tidspunkt. Mandag 2. april er 2. påskedag og avspark blir nå 18.30 skandinavisk tid. Ikke veldig overraskende at Sky har valgt ut akkurat den kampen. I tillegg til å være en kamp mellom et lag som jakter play off og et lag som jakter direkte opprykk, er det også Paul Cooks første kamp tilbake på Fratton Park etter at han forlot Pompey i sommer. Trolig blir det ingen varm og hjertelig mottakelse for Cook.

paul cook92 
Paul Cooks retur til Fratton Park - som Wigan-manager - er en kamp Sky ønsker å vise sine seere. Kampen 2. påskedag blir nå TV-kamp.