premie 18 1Ikke den store responsen sist, men vi prøver igjen. Tre nye spørsmål venter deg.

 

Vår forrige konkurranse kom i julen. Da hadde vi også tre spørsmål. Kun tre medlemmer svarte med tre riktige svar. Av dem var det Tom Hagen som var den heldige vinner. Premie er på vei i posten.

De riktige svarene der var 1) Lee Bradbury, 2) 1929, 1934 og 2010, 3) Matty Kennedy.

Ny konkurranse
Selv om det må kalles dårlig oppslutning rundt forrige konkurranse, prøver vi igjen. Denne gangen er premien ei Pompey-jakke fra Premier League-årene våre. Den er brukt, men svært lite brukt. Undertegnede kjøpte den i farten på et Portsmouth-besøk - uten å prøve den - men den var for stor og har knapt blitt brukt. Den har ligget ubrukt i et skap i årevis, men er nyvasket og klar til å få en ny eier. Den har størrelse L, men er stor i størrelsen. Sammen med et par Pompey-programmer, går den til en av dere som klarer å svare riktig på disse tre spørsmålene:

1. Jeg er født i Australia i 1977. Jeg har spilt fotball på øverste nivå i Tyskland, Japan, Belgia, Australia og England. I England var det for Pompey. Med Pompey var jeg med å rykke opp til Premier League under Harry Redknapp, men jeg ble frigitt av den nye manageren Alain Perrin. Etter å ha vært i Pompey prøvde jeg meg i Leeds - uten hell. Hvem er jeg?

2. Hvilken tidligere Pompey-manager var i Englands startellever da de vant VM i 1966?

3. Hvem ser du på bildet under?

konkurranse18a

Slik svarer du
Svarene sendes Joakim Ellingsen på   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (joakim.ellingsen at gmail.com). Eventuelt sendes som melding til undertegnede på Facebook/Messenger. Svarfrist 1. mars 2018.

Konkurransen er kun åpen for våre medlemmer.

premie 18 2 
Jakka er fra Premier League-årene.