marius kastetMarius Kastet har flere ganger gledet oss med sine leserbrev. Nå deler han sine tanker før søndagens bortekamp mot Gillingham.

 

Snart 19 år gamle Marius Kastet er vår medlem nummer 55. Unggutten fra Stavanger-området har flere ganger sendt oss reisebrev som har blitt svært mye lest. 

LES OGSÅ: Reisebrevet "Fotballens Mekka?"

Da fyrer vi løs med spørsmålene før helgens serierunde - en kamp som spilles søndag og er direktesendt på Sky Sports. Det betyr at den ikke kan ses på iFollow.

Pompey har spilt elleve seriekamper (fire seire, to uavgjort og fem tap). Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått så langt?
- Jeg er til dels fornøyd med måten vi har framstått på så langt i sesongen. Virker som vi sliter litt med å få noen seiere på rad og har vært mye ett skritt frem, ett tilbake noe som tabellen og formkurven viser, men enn så lenge er det en helt ok åpning på sesongen.

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen?
- Mine tanker om sesongen er at vi forhåpentligvis skal klare å etablere oss i divisjonen. Det er det ønskelige fra min side, så forhåpentligvis så skal man klare en plassering mitt på tabellen, selv om jeg tror at laget på sitt beste kan være godt nok til å ligge rundt playoff.

Nå venter bortekamp mot Gillingham i 12. serierunde. Hva tenker du om den?
kenny jackett96- Ser vi på tabellposisjonen til de to lagene bør dette være grei skuring for oss, men ettersom det er mange skadde hos Pompey - og spesielt i den bakre firer - så kan dette gå alle veier, men følelsen før kampen er at dette bør være en klar B på oddsen.

Hva er ditt inntrykk av vår manager Kenny Jackett (bildet til høyre)?
- Intrykket mitt av Kenny Jackett så langt har vært positivt. Han virker som en klok manager som har en klar plan på hvordan klubben og spillestilen skal være, noe han beviste i sommer da han solgte bort alle de rutinerte i klubben og erstattet dem med unge, sultne spillere.

Han kan også divisjonen godt og har jo klart å rykke opp med både Millwall og Wolves før, så jeg har stor tro på han. Var for øvrig også mitt førstevalg til å ta over etter Paul Cook da han forlot oss til fordel for Wigan.

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?
- Holder meg oppdatert via nettsider som The News og selvfølgelig pompey.no. Jeg har også gått til anskaffelse av ifollow slik at jeg får sett kampene live.

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?
- Må innrømme at jeg er svak for Christian Burgess. En herlig type og en ekte no-nonsens midtstopper som alltid trøkker til i dueller og gir alt for laget.

Hva er din startellever mot Gillingham?
kyle bennett66- Startellever min er som følger: McGee-Evans Clarke-Burgess-Donohue-Rose-O'Keefe-Kennedy-Bennett (bildet til høyre)-Lowe-Hawkins. Pitmann ville selvfølgelig vært inne på laget viss skadefri

Hvordan tror du kampen ender?
- Håper og tror på en 2-0-seier til Pompey

Tenker du deg over på kamp i England for å se Pompey denne sesongen?
- Blir vanskelig med tur i år, men man skal aldri si aldri.

Er det ellers noe du ønsker å si til alle skandinaviske Pompey-supportere?
- Play Up Pompey - Pompey Play Up!

 


Tidligere supporterintervjuer denne sesongen: 

Før 11. serierunde (Oldham H): Mange Nilsson

Før 10. serierunde (Bristol Rovers H): Pål Alexander Lea

Før 9. serierunde (Scunthorpe Utd B): Torkil Risan

Før 8. serierunde (Fleetwood H): Jean-Robert Tankred

Før 7. serierunde (Northampton B): Asbjørn Stokken

Før 6. serierunde (AFC Wimbledon B): Mathias Eide

Før 5. serierunde (Rotherham H): Christian Knapp

Før 4. serierunde (Wigan B): Trygve Mellvang-Berg

Før 3. serierunde (Walsall H): Lars Håvik

Før 2. serierunde (Oxford B): John Øyvind Polden

Før 1. serierunde (Rochdale H): Bjarte Hope

 

christian burgess100 
Christian Burgess er favorittspilleren til Marius Kastet.