unionenBrighton, Forest Green Rovers og Huddersfield ser ut til å bli nye klubber under SBF-paraplyen.

 

 

                        Referat fra styremøte i SBF 29. august 2017

Tilstede:          Trond, Anders, Finn Morten, Ray og Kev.
Fravær:           Harald (Kollektiv kollaps i Oslo).

Sted : GE Healthcare AS, Nydalen, Oslo.

Referent: Ray Tørnkvist.

1.         Innkalling ble godkjent og siste styremøtereferat ble gjennomgått og godkjent.

2.         Brighton & Hove Albion, Forest Green Rovers og Huddersfield Town har inngått samarbeidsavtaler med SBF. Anders og Ray gjennomgikk  aktiviteten nett og sosiale mediersidene til klubbene, så det er oversikt til årsmøtet 2017.

3.         Regnskapet så langt i perioden ble gjennomgått. Finn Morten sine tall viser ca kr 25 000 i overskudd.

4.         Banehoppersiden er en stor suksess. Kev og Ray la fram arbeidsmetodikken og tall som  viser det nå er over 700 registerte banehoppere.  Tottenham Hotspur  spiller sine  kamper på Wembley Stadium denne sesongen, og man må ha sett de der fra 2017/18 sesongen for å få fulltegnet Club 92. Dette har medført en regelendring i punkt 3 på Banehopper.com

4.1       T- skjorter til banehoppere er bestilt og betalt av 60 personer. Utsendelse vil skje fra onsdag 6. september. Ray har ansvar for å pakke og sende ut disse.

5.         Nettsiden supporterunionen.no fungerer bra, ingen spesielle saker å melde om.

6.         Vår samarbeidspartner The Scotsman vil i samarbeid med SBF arrangere en eksklusiv  mat/drikke kveld for sine medlemmer. Ronny Deila er invitert som gjest. Vi kommer tilbake til invitasjon med dato og sted. Kontaktperson i SBF er Trond.

7.         Håndboka for 20017/18 ble meget bra. Den ble trykket i slutten av juli og Ray pakket og sendte ut til klubber/media. Trond har sendt ut til enkeltpersoner i SBF, besøkt mange fotballpuber i Oslo levert til våre samarbeidspartnere. Det vil bli foretatt utdeling på enkelte kamper/arrangementer i Oslo området i høst .

8.         Årsmøtedato blir lørdag 4. november. Fra kl. 12.00 til  13.30. Sted: The Scotsman i Oslo sentrum.

             Innkalling inkludert saker/regnskapet i perioden sendes ut til medlemsklubbene 14 dager i forkant. Husk: Saker/forslag til årsmøtet må sendes inn til styret ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ) en måned før årsmøtet.

            Når det gjelder styreverv for neste periode er det kun Kev Robin Kristoffersen som pga jobb og familie ikke ønsket å fortsette i SBF. Trond tar kontakt med valgkomiteen.

9.         Høstquiz på The Scotsman. Dato: Fredag 13. oktober.  Trond og Anders jobber med dette . Invitasjon sendes ut til alle medlemsklubber på e-post. Legges ut på vår nettside  og vår Facebookside.

            Styrehonorar i perioden.: Det ble besluttet. Kr 6000,- til leder. Kr 4000,- til alle styremedlemmer.

Neste styremøte er Mandag  9. oktober på Trond sin arbeidsplass i Nydalen, Oslo.

unionen2