ibis1Skal du til Portsmouth på fotballtur (eller annen tur for den del), anbefales så absolutt en overnatting og tre. Byen har et bra uteliv og det er mye å få med seg på dagtid som kveldstid. Overnattingsmulighetene er også mange. Her følger vår overnattingsguide til din Pompey-tur.

Ønsker du  overnatting kan denne søkehjelperen hos Visit Portsmouth være til god hjelp. Men vi har også noen tips:

HOTELL
ibisHotell er helt klart det mest brukte blant våre medlemmer. Det som har vært mest brukt de siste årene er IBIS like ved Guildhall. IBIS har vært et rimelig og sentralt plassert hotell, men prisene har steget noe de siste årene. Det er likevel et forholdsvis rimelig og bra hotell. Beliggenheten ved Guildhall gir deg nærhet til togstasjonen Portsmouth & Southsea, gågata Commercial Road og uteområde Guildhall (mest i alderen 18-25 her). Universitetet til Portsmouth ligger her og det er derfor ganske mange studenter i området. Minus får IBIS for veldig små rom og harde senger. Men reiser du hit har du gåavstand til det aller meste. Det tar deg ca 30 minutter å gå til Fratton Park. Ca et kvarter til Gunwharf. Webside.

Det rimeligste alternativet vi er oppmerksom på er ETAP. Det skal være et typisk billig-hotell, men midt i blinken for deg som bare vil ned til Portsmouth for en kamp og ei natt på byen. Det ligger like i nærheten av Fratton Park. Det er et ganske nytt hotell og vi har ikke prøvd det selv ennå, men send oss gjerne en rapport om du har prøvd det. Webside.

Har du brukt et hotell så Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen din erfaring med oss. For søk på Visit Portsmouth trykk her.


BED & BREAKFAST
trygvestur2Mange foretrekker et tradisjonelt bed & breakfast når de skal overnatte i England. Det finnes det naturligvis en del av. Hotell er som nevnt mest brukt av våre medlemmer, men et bed & breakfast som anbefales av mangeårig medlem Trygve Mellvang-Berg er Fortitude Cottage. Det omtales som et koselig pensjonat drevet av et hyggelig ektepar. Stedet ligger i Portsmouths gamleby, like ved havna - og dermed kort avstand til både Gunwharf og gågata Commercial Road. Jernbanens endestasjon Portsmouth Harbour ligger også like i nærheten. Webside.

Det området du finner flest bed & breakfasts i er Southsea. Dette er et veldig kjekt område med mange spisesteder og puber. Det er også rimeligere enn for eksempel Gunwharf-området. Ei liste finner du her. Ta gjerne kontakt med oss for å gi en beskrivelse og bedømmelse av stedet om du har besøkt noen.