polden3John Øyvind Polden er godt fornøyd med det Pompey har vist så langt i sesongen.

 

Medlem 76, John Øyvind Polden, er et navn kanskje flere av dere har lagt merke til ettersom han har skrevet en del artikler for vår webside tidligere. Han har blant annet gjort en svært solid jobb med å skrive historiesiden. 23-åringen har fult Pompey siden 2004 og han holder seg fortsatt godt oppdatert. Les hans tanker i sesongens andre supporterintervju.

Pompey har spilt en seriekamp (seier 2-0 mot Rochdale) og en ligacupkamp (tap 1-2 for Cardiff e.e.o.) Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått så langt?
- Jeg fikk sett kampen mot Rochdale og var veldig fornøyd. Brett Pitman var strålende med sine to mål og ser ut som en virkelig målscorer. Han tror jeg vi kan dra veldig nytte av fremover. Kampen mot Cardiff er også god. Vi tar ledelsen og holder et bra Championship-lag til ekstraomganger. Jeg så ikke kampen, men resultatet vitner allikevel om kvalitet.

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen før sesongstart?
Jeg er veldig spent på hvordan vi håndterer nivået i League One. Samtidig har vi byttet ut mange sentrale spillere fra forrige sesong, så det blir spennende å se hvor godt samspilte vi er. De to sterke kampene innledningsvis har gitt meg tro på at dette blir en bra sesong. Jeg håper at vi kan være med å kjempe om en playoffplassering, men tror vi havner midt på tabellen.

Tenker du deg over på kamp denne sesongen?
- Nå er det syv og et halvt år siden sist jeg var over for å se kamp, så i år må det bli tur. Da tapte vi for øvrig 2-1 for Stoke hjemme på Fratton Park. Har i første omgang sett meg ut hjemmekampen mot Oldham i oktober. Blir det ikke da må jeg prøve til etter jul.

wes thomasNå venter bortekamp mot Oxford i 2. serierunde. Hva tenker du om den?
- Oxford virker solid og har levert gode resultater mot sterk motstand i sommer. Dette blir nok en veldig tøff bortekamp, men tror og håper på minst et poeng. Det er dog ikke her vi skal budsjettere med poeng i år. Noterer meg at vår tidligere spiss Wes Thomas (bildet til høyre) scoret i sesongpremieren. Husker godt at han satte fart på angrepet til Portsmouth og fikk i gang Izale MacLeod i den korte tiden han var hos oss. Bra spiller, så her må gutta være på fra første minutt.

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?
- Jeg holder meg oppdatert gjennom de gode oppdateringene her inne. I tillegg benytter jeg Twitter og følger både den offisielle siden og en del engelske supportere der. Har også gått til anskaffelse av iFollow og det virker foreløpig som et greit produkt. Det blir gøy å se kamper igjen.

Hva er ditt inntrykk av vår manager Kenny Jackett?
- Virker som en roligere type enn Paul Cook. Han har levert gode resultater på dette nivået tidligere og ser ut til å ha fått satt et godt lag til tross for de store utskiftningene. Har foreløpig fått et veldig godt inntrykk av Jackett.

Har du noen favoritterspiller(e) i Pompey nå?
- Ingen som stikker seg veldig ut, men jeg er glad i lokale spillere og liker spillertypen Jack Whatmough. Håper han slår skikkelig gjennom i år. Du er Pompey-manager mot Ocford.

Hva er din startellever?
- Jeg ville benyttet samme lag som mot Rochdale da det virket som en særs solid konstellasjon. McGee; Talbot, Whatmough, Burgess, Holmes-Dennis (Lowe); Evans, Baker, Rose, Bennet; Pitman; Chaplin. Mulig jeg ville satt inn Naismith for en av de offensive da han var meget bra i fjor.

Hvordan tror du kampen ender?
- 1-1.

Er det ellers noe du vil ha sagt når du nå har de skandinaviske Pompey-supporternes oppmerksomhet?
- Lykke til med sesongen og PuP!

 


 

Før 1. serierunde (Rochdale H): Bjarte Hope

polden3

John Øyvind Polden (t.v.) sammen med sin far (som er Arsenal-supporter) utenfor Emirates.