bjarte hopeI 2015/16 fikk vi veldig gode tilbakemeldinger på supporterintervjuene vi hadde før hver serierunde. Denne sesongen er de tilbake og førstemann ut er Bjarte Hope.

 

Supporterintervjuene, som du finner i arkivet under "Supporterklubben" - "Nyheter", ble også trukket fra som noe juryen likte spesielt godt da vår webside vant Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) sin kåring av årets webside 2015/16. Før hver seriekamp intervjuet vi ett av våre medlemmer om både kampen som ventet, sesongen så langt, ønsket lagoppstilling m.m.

Nå er det klart for seriestart 2017/18 og vi er tilbake i League One. Her er sesongens første supporterintervju. Det er Bjarte Hope fra Sola i Norge som er førstemann ut. Bjarte er vår medlem nummer 28 og han har de siste sesongene hvert over årlig for å se Pompey i aksjon. Han har også fått sin sønn Aksel til å bli en Pompey-supporter.

Pompey har nå gjennomført en sommer med treningskamper før comebacket i League One. Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått i sommer?
Jeg er godt fornøyd med det Portsmouth har vist i treningskampene. Laget ser godt sammensatt ut, men det kunne vært enda mer betryggende ved lån eller kjøp av et solid anker på midtbanen. Ellers ser det spennende ut offensivt sett, og trygt ut bakover på banen. Kjekt å se at vi klarte oss bra mot Bournemouth. Skulle gjerne sett at vi hadde hatt flere treningskamper mot sterkere motstand i treningskampene enn de øvrige lagene vi har møtt. 

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen før sesongstart?
Det blir spennende å se hvordan vi klarer oss i League 1. Jeg forventer at vi klarer å tilpasse oss et høyere nivå, samt at vi klarer å stabilisere oss der denne sesongen. Ender vi på midten av tabellen eller høyere, er jeg godt fornøyd. Registrerer at flere snakker om direkte opprykk til Championship, men for min del virker det tryggere å bruke litt mer tid, slik at vi kan være enda sterkere/ robuste når vi kommer til Championship.

Tenker du deg over på kamp denne sesongen?
-
Tradisjonen tro sikter jeg meg inn på kamper i skolens vinterferie. Ungene vil fungere som alibi, som vanlig. Vi satser på å få med oss hjemmekamp mot Blackburn og bortekamp mot Southend. Håper at det ikke vil være utfordrende å få billetter nå når klubben har solgt imponerende 14.500 sesongkort for sesongen. 

Nå venter hjemmekamp mot Rochdale i seriestarten. Hva tenker du om den?
- Seriestart mot Rochdale blir spennende. Håper vi får en god start med godt spill og tre poeng!

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?
- Jeg holder meg oppdatert på Portsmouth via nettsidene til Venner av Portsmouth og Portsmouth FC. I tillegg får jeg en del informasjon via Facebook og Instagram. Den siste og ferskeste kilden, ifollow, er den jeg er aller mest spent på for øyeblikket. Jeg har investert i full tilgang gjennom hele sesongen, noe som blant annet vil gi meg live-overføring av alle kampene via app. Høydepunkter fra kamper eller opptak av spilte kamper vil også være tilgjengelig

Hva er ditt inntrykk av vår manager Kenny Jackett?
- Jeg er positiv til vår nye manager. Han virker å være en jordnær og positiv type, som jeg regner med vil finne seg godt til rette i klubben. I tillegg synes jeg han har fått til gode signeringer foran sesongen. I treningskamoene synes jeg han har vært litt for lite glad i å benytte seg av innbyttere, men han har vel sin grunn for det.

linvoy primus12Har du noen favoritterspiller(e) i Pompey nå?
- For min del er det nok fortsatt Linvoy Primus (bildet til høyre) som framstår som favorittspilleren gjennom tidene. Når det er sagt, har jeg også sansen for Evans og Chaplin, både gjennom det de viser på- og utenfor banen. Så gjenstår det å se om en av de nye spillerne også kan få en høy stjerne av meg utover sesongen. Kanskje Pitman?

Du er Pompey-manager mot Rochdale. Hva er din startellever?
- Min ønskede startoppstilling mot Rochdale: McGee - Evans, Burgess, Whatmough, Holmes-Dennis - Bennett, Baker, Rose, Naismit - Pitman, Chaplin På benken ville jeg ønsket følgende: Bass, Davies, Close, Lalkovic, Roberts, Lowe og Kabamba.

Hvordan tror du kampen ender?
- Jeg satser på en forrykende start på sesongen. Mitt rips blir dermed Portsmouth - Rochdale 3-0 (Pitman, Chaplin, Burgess).

Er det ellers noe du vil ha sagt når du nå har de skandinaviske Pompey-supporternes oppmerksomhet?
- Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle andre Portsmouth-supportere lykke til med den forestående sesongen. Håper dere er med og skaper positiv stemning og positiv blest omkring klubben, samt at dere støtter opp om konkurranser, meningsutvekslinger i regi av "Venner av Portsmouth". Takk til Joakim og dere andre som legger ned mye arbeid for supporterklubben. Det settes pris på!

 

bjarte2016k 
Bjarte i Portsmouth i 2016.