unionenSupportercup blir 3. juni og kontakt med mulige nye samarbeidssupporterklubber i Watford og Wycombe.

 

SUPPORTERUNIONEN FOR BRITISK FOTBALL

STYREMØTEREFERAT

Til stede: Trond Fuhre, Anders Christensen, Kev Robin Kristoffersen, Finn Morten Steen, Ray Tørnkvist, Harald Unhjem.

Referent: Kev Robin Kristoffersen.
Dato: Onsdag 1. mars 2017
Sted: Hard Rock Cafe. (Karl Johans gate 45)
Kl: 17: 00.

 

Agenda:
1. Godkjenning av innkalling, og kort gjennomgang av siste styrereferat (Trond/alle)
2. Nytt fra klubbene/kontakt fra medlemmer/andre (Anders/Trond)
3. Regnskapet (Finn Morten)
4. Supportercupen 2017 (Trond)
5. Håndbok 2017/18 (Trond/Anders)
6. Groundhopper-hjemmesiden (Kev/Ray)
7. Hjemmesiden (Kev Robin/Trond)
8. Samarbeidspartnere (Trond/alle)
9. Quiz (Anders/Trond)
10. Trekke puljene av Supportercupen (Alle)

1. Innkalling godkjent uten anmerkninger

2. Anders har sendt mail til Wycombe men ikke fått svar. Ray prøver å ringe Wycombe. Anders har vært i kontakt med Watford angående en samarbeidsavtale, men de ønsket ikke være med. Anders tar kontakt med dem igjen, da det kan ha vært misforståelse om at det kostet veldig mye å være med i SBF.

3. Alle klubber har nå betalt. Venter på betaling fra Aston Villa og Tottenham 3 til supportercupen. Regnskapet viser stort midlertidig overskudd, ca 94.000. Dette fordi de store utgiftene til supportercupen ikke har kommet enda.

4. Supportercupen blir 3.juni. Dette ble endelig fastsatt etter sist møte da Skeid fikk flyttet sin seriekamp. Ang juniorturneringen. Det er påmeldt fire lag. Mulighet for at Liverpool stiller med to lag. Leeds kanskje melder på et lag, og Arsenal driver å undersøker muligheten. (Arsenal meldte seg på under styremøtet). Styret vurderer det slik at vi arrangerer turneringen med fire lag, men håper på at flere lag melder seg på de neste ukene.

5. Trond og Anders jobber med å innhente annonser. Har til nå fått inn kr 13000 fra The Scotsman, Dr. Jekyll`s og NFF. Jobber med å få inn kr 25000. Prøver å få til 52 sider. Trond undersøker priser på trykk. Ray har hovedansvaret for distribusjonen av Håndboka. Sendes ut til alle medlemsklubbene og til puber i Oslo, Trondheim, Bergen etc. Diverse arrangementer, som Norway Cup og treningskamper britiske lag er innvolvert i (Norge). Samarbeidspartnere og media.

6. Bytte bilder på banehopper forside. Mer variasjon. Få ut mer tekst om baner, Ray sender til Kev som oppdaterer. Forslag om å lage banehopper t-shirt. Undersøker interesse og priser. Ved salg av disse skal det forhåndsbetales av kundene, så vi ikke har noen risiko for tap. Ray og Kev gir en statusrapport på neste styremøte.

7. Det er opprettet en fane under medlemsklubber på hjemmesiden der kontaktklubbene står for seg selv.

8. Samarbeidspartnere. Egmont (MOTD) er nedlagt. Derfor er vår samarbeidsavtale med de ikke gyldig lengere. TV2, ingenting nytt. Hard Rock Cafe, samarbeid under utvikling. Fordeler som skal komme alle våre medlemmer til gode.

9. Quiz. Den holdes på The Scotsman fredag 24.mars kl. 18.00

10. Trekning foretatt. 36 lag. Manchester United 3 som reserve.

11. Eventuelt: Vurderer å kjøpe inn flere SBF kopper. Trond undersøker priser i England og Norge.

Neste styremøte 6.april. 17:00, GE Healthcare AS, Nycoveien 1B. Oslo.

unionen1