premier2016Lyst på dette Pompey-skjerfet? Svar riktig på tre Pompey-spørsmål og du er med i trekningen.

Som vanlig i vår spørsmålsquiz er det tre spørsmål du skal svare på. Du må ha riktig på alle tre for å være med i trekningen. Det er ett "Hvem er jeg"-spørsmål, ett historisk spørsmål og ett bildespørsmål. Her kommer de tre spørsmålene du skal finne svar på:

1. Jeg er 28 år gammel og født i Brighton. Jeg kan forstå om du ikke husker meg godt, for jeg står med kun 28 kamper (2 mål) for Pompey. Det er derimot ikke så lenge siden jeg spilte for Pompey. Etter å ha spilt mot Pompey i en annen League Two-klubb forrige sesong, skal jeg kommende sesong spille for en klubb i nærheten av Portsmouth. Det er en klubb som spiller utenfor ligasystemet og jeg har spilt for denne klubben tidligere også. Manageren vår her er en tidligere Pompey-spiller. Jeg kom til Pompey fra en annen sørkystklubb. Denne klubben er nå i Premier League, men den var ikke det da jeg spilte for klubben. Jeg er midtbanespiller og ikke spesielt stor av vekst. Hvem er jeg?

2. Tony Pulis var kun Pompey-manager i ti måneder. I hvilket årstall var Pulis manager for Pompey?

3. Hvem ser du på bildet under?

quiz16a

Svarene sendes Joakim Ellingsen på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (joakim.ellingsen at gmail.com). Eventuelt sendes som melding til undertegnede på Facebook/Messenger. Svarfrist 1. september.

LES OGÅ: Vårt menypunkt "Konkurranse"

{flike}

premier2016 
Et Pompey-skjerf er vel noe alle våre medlemmer har bruk for. Nå kan dette bli ditt.