adam may94Etter 5-5 mot AFC Wimbledon, fulgte akademiet opp med en sterk 4-3-seier mot Bournemouth.

Etter å ha havnet på øvre halvdel av tabellen i første del av sesongen, kvalifiserte akademiet seg for Merit League One. Der skal akademiet vårt møte andre lag som var på øvre halvdel i sin serie i første del av sesongen. I første kamp i Merit League One, endte det 5-5 borte mot AFC Wimbledon. I kamp to ble det igjen målrikt. Det endte til slutt 4-3 til Pompey mot Bournemouth-rekruttene.

Det startet derimot dårlig mot Bournemouth. To ganger fikk vår motstander score før vi våknet. Begge målene ble for øvrig scoret av Sam Surridge. Kyle McDowell kom seg så til innlegg fra venstresiden og Tommy Scutt avsluttet med en kontant avslutning i nettaket. Dermed 1-2.

Kjempescoring av May
Så kom et mål en sjelden ser - verken på dette nivået, eller høyere for den del. Adam May (bildet øverst) vippet ballen opp på hjørnet av 16-meteren før han med en volley smalt inn 2-2. Og om ikke det var nok, scoret Pompey enda en gang før pause da Ousman Saidy headet inn 3-2. Dermed hadde Pompey snudd kampen.

Like etter pause, sørget en individuell soloprestasjon av Brandon Joseph-Buadi for at Pompey økte til 4-2, men Surridge scoret sitt tredje for Bournemouth da han reduserte fra straffemerket. Det ble spennende sluttminutter, men Pompey sikret seg til slutt seieren 4-3.

- Vi dominerte innledningsvis, men så havnet vi to mål under - fullstendig mot spillets gang. Men så kom vi tilbake og snudde kampen før pause. I pausen snakket vi om viktigheten av å få det neste målet, og det var veldig bra at vi sikret oss det. 

- Adams mål kunne nesten ikke vært flottere, men Brandon var ikke langt bak med sin scoring. Hadde noen av de målene blitt scoret av Ronaldo ville de blitt vist om og om igjen i ukevis. Så spesielle var de målene. Men vi gjør aldri ting lett for oss selv, og på stillingen 4-2 ga vi bort en billig straffe. Dermed ble det pumpet mye baller inn i boksen vår i sluttminuttene, men heldigvis sto guttene bra imot, kommenterer akademisjef Mikey Harris.

Pompey: Hall; Wakley, Saidy, Widdrington; Haitham, May, Oxlade-Chamberlain, Scutt, McDowell; Joseph-Buadi, Bradbury (Woodward 72)

{flike}

mikey harris100 
Mikey Harris er akademisjef.