mikey harris97Mikey Harris og akademiet spilte 5-5 borte mot AFC Wimbledon.

Som vi tidligere har meldt, har Pompeys akademi kvalifisert seg til å spille i den såkalte Merit League i andre halvdel av sesongen. I første kampen i den nye serien, skulle Pompeys akademigutter møte AFC Wimbledon på bortebane. Mikey Harris sine gutter opplevde en kamp hvor lagene byttet på å være foran i målprotokollen. Etter totalt ti mål endte kampen med at begge lagene hadde scoret fem ganger hver.

Målscorerne for Pompey i 5-5-kampen var Harvey Bradbury 2, Sam Woodward 2 og Tommy Scutt.

- Vi fikk en perfekt start da vi scoret før minuttet var gått, men så klarte vi å lage to straffespark - og jeg klager ikke på noen av dommeravgjørelsene. Den andre straffen kom som et resultat av at vi prøvde å spille oss ut bakfra, men det er heller ikke noe jeg vil klage på. Det er hva vi oppmuntrer guttene til å forsøke på. 

- Da vi ledet 5-3 burde vi klart å sikre oss seieren, men vi kunne faktisk endt opp med å tape. På stillingen 5-5 ble Wimbledon snytt for en soleklar straffe. I stedet for straffe, fikk spilleren deres gult kort for filming. Jeg er uansett fornøyd med hva vi gjorde offensivt, men jeg kan naturlig nok ikke si det samme om vår defensive prestasjoner, kommenterer akademisjef Harris.

{flike}

Kaleem Haitham100 
Kaleem Haitham scoret ikke, men hadde assist på ett av målene.