Å få tak i billetter til Pompeys hjemmekamper kan ofte være vanskelig, spesielt når noen av storklubbene kommer til Fratton Park. Venner av Portsmouth har avtale med klubben som gjør at vi får tak i billetter til både hjemme- og bortekamper, men dette er en service vi yter utelukkende til Pompey-supportere, altså våre egne medlemmer.

fratton_park2

Merk at det ikke nytter å betale 50 kroner i medlemskontingent og bestille billetter samtidig. Dette for å hindre at systemet utnyttes. Supporterklubben er for Pompey-supportere, men er du Portsmouth-supporter er dette klubben for deg og vi er klubben som hjelper deg med billetter til Pompey-kamper.

Skriv reisebrev
Hvis veldig mange medlemmer ønsker billetter til samme kamp, og etterspørselen etter billetter er større en antall billetter vi får tilgang til, prioriteres de av medlemmene som har skrevet reisebrev fra sine tidligere Pompey-turer. Deretter prioriteres medlemmene i den rekkefølge de bestilte billetter. Det lønner seg å være tidlig ute.

Avtalen vår med Portsmouth går ut på at vi får kjøpe billetter, til både hjemme- og bortekamper, før de legges ut for salg. Det betyr at vi er garantert billetter så lenge vi er tidlig nok ute med bestilling. Er kampen utsolgt når du tar kontakt, hender det likevel at vi kan få tak i billetter, men da har vi ikke lenger noen garanti. Eventuelt kan du prøve å kjøpe hos Pompeys viagogo-tjeneste, men da tar som oftest selger litt fortjeneste. Kjøper du billett gjennom oss er det ingen fordyrende mellomledd. Supporterklubben tar heller ingenting for det.

Når du har bestemt deg for å reise og trenger billetter sender du en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , leder for supporterklubben. Skriv hvilken kamp du vil ha billetter til og hvor mange billetter du ønsker.

 


Alle dere andre finner all informasjon dere trenger om billettkjøp her på Pompeys hjemmeside. Selv om kapasiteten på Fratton Park er liten har det vist seg at om du vil se Pompey hjemme mot lag som Wigan, Reading, Bolton, Sheffield United, Fulham, Middlesbrough, Blackburn eller Watford så har du gode muligheter til å få tak i billetter ved å kontakte billettkontoret fram til kampdagen.


Billettkontorets kontaktinfo:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Telefon: 0844 847 1898 (0044 844 847 1898 om du ikke ringer fra England)
Fax: 0871 230 1899

Åpningstider: 9.30 - 17.30 mandag til fredag (10.30-18.30 skandinavisk tid)

Adresse: Ticket Office, Rodney Road, Portsmouth, Hampshire PO4 8SX, ENGLAND

fratton_end2