mikey harris98Etter å ha spilt 1-1 i en treningskamp mot Barnet, fikk Mikey Harris og akademiet en god nyhet.

Dan Smith scoret Pompeys mål da de spilte 1-1 i en treningskamp mot Barnet. Målet kom etter at han reagerte raskest på en retur etter at Barnet-keeperen hadde reddet Harvey Bradburys avslutning på mål. Ousman Saidy og Tommy Scutt scoret også for akademiet, men begge målene ble svært tvilsomt annullert.

Keeper Alex Bass, som har sittet på benken i en rekke førstelagskamper i vinter, var den eneste andreårsspilleren på akademiet i denne kampen. Resten av spillerne var førsteårsspillere. Årsaken til at Bass ble med var at han har spilt lite kamper de siste ukene.

Pompeys lag: Bass; Chandler, Saidy, Widdrington, McDowell; Brooks, Scutt; Bedford, Smith, Mayes; Bradbury

- Bortsett fra Alex i mål, var dette spillerne som skal være vår spillergruppe neste sesong. Denne kampen ga oss sjansen til å se dem sammen allerede nå i januar, kommenterte akademitrener Mikey Harris.

Får møte de beste
Etter kampen fikk så akademispillerne vite at de i andre halvdel av årets sesong skal få spille i Merit League One. Lagene på øvre halvdel i Youth Alliance League South-West Division ble kvalifisert til dette. Pompey var avhengig av andre resultateter for å ende på øvre halvdel. Det fikk de. Bunnlaget Yeovil slo Swindon, og dermed får akademiet - på Swindons bekostning - plass i Merit League One.

{flike}

alex bass2 
Alex Bass, akademiets keeper, får prøve seg mot gode lag i siste halvdel av sesongen.