brandon joseph-buadi liteBrandon Joseph-Buadi scoret ett av målene da vårt akademilag slo Plymouth hele 3-0.

Pompeys akademi har som kjent hatt en svært variabel sesong. Etter en flott start toppet de tabellen, men etter en rekke tap på rad før jul endte det med at de tok juleferie på nedre halvdel. Dette til tross for at de i desember skapte trøbbel for mektige Manchester City i FA Youth Cup. 

Januar startet på fælt vis med at Pompey tapte hele 2-6 for Swindon, men da serieleder Plymouth kom på besøk denne uken ble seier igjen til Mikey Harris sine gutter. Pompey vant hele 3-0 mot serielederen i en kamp som egentlig skulle blitt spilt i Plymouth. Plymouths bane var derimot ikke spillbar, og oppgjøret ble derfor flyttet til Portsmouth.

calvin daviesPompey tok ledelsen like før pause da dommeren så en hands og blåste straffe til Pompey. Brandon Joseph-Buadi, som debuterte for Pompeys førstelag i JPT i høst, scoret sikkert.

I 2. omgang la Liam Sayers på til 2-0 etter pasning fra Kaleem Haitham. Nevnte Haitham burde så selv lagt på til 3-0 kort tid etter, men han brant straffesparket han fikk etter å ha blitt felt selv. Det ble likevel 3-0 før kampen var slutt. Lee Bradburys sønn, Harvey, scoret da han headet et innlegg fra Calvin Davies (bildet til høyre) i nettet.

- Det var en god prestasjon - fra start til slutt. Vi kontrollerte første omgang og skapte mange sjanser, men vi klarte ikke å få det første målet før vi fikk straffespark. Det var en åpnere kamp i 2. omgang, men vi kom til en del sjanser også da. Plymouth skapte sjanser også de - noe vi også regnet med ettersom de tross alt er topplaget. Vi forsvarte oss derimot bra og Nick Hall gjorde en god kamp mellom stengene. Han fortjente å holde nullen, kommenterer trener Mikey Harris.

Pompeys lagoppstilling: Hall; Davies, Widdrington, Saidy, McDowell; Oxlade-Chamberlain, Scutt (Woodward 66); Joseph-Buadi, Bedford (Bradbury 60), Haitham; Sayers

{flike}

liam sayers 
Liam Sayers scoret Pompeys 2-0-mål.