mikey harris97Mikey Harris sine gutter tapte stort for Swindon i første kamp i 2016.

Pompeys akademi tok juleferie midt på tabellen etter en svært variabel første del av sesongen. I 2016s første kamp møtte Pompey Swindon - et lag på samme poengsum som Pompey. Det skulle gå riktig galt for Pompey. Før det var spilt 20 minutter lå Pompey under med fire mål. Kaleem Haitham reduserte for Pompey med et flott skudd. Swindon scoret derimot to ganger til før Liam Sayers scoret kampens siste mål. Dermed endte det hele 6-2 til Swindon.

- Med tanke på gavepakkene vi ga Swindon, skulle en trodd at våre spillere trodde det fortsatt var jul. Alle de fire første målene til Swindon kom etter stygge personlige feil fra våre spillere, og det var svært skuffende. Guttene er nettopp tilbake fra 14 dagers ferie, og det virket som om de trodde de kunne fortsette å ta det rolig. Men det straffer seg hardt i fotball om en har den mentaliteten. Vi har ingen unnskyldninger, selv om vi i dag måtte bruke spillere i uvante posisjoner, kommenterer trener Mikey Harris.

Pompeys startellever: Hall; Bedford, Davies, Saidy, McDowell; Oxlade-Chamberlain, Scutt (Green 72); Joseph-Buadi, Haitham, Bradbury (Smith 61); Sayers (Brooks 75).

{flike}

liam sayers 
Liam Sayers scoret Pompeys andre mål.