adam may96Adam May har spilt to førstelagskamper i 2015. Nå skal 17-åringen få mer erfaring med seniorfotball hos en av våre naboklubber.

Adam May ble i dag klar for Gosport Borough på en måneds utlån. Gosport er utenfor ligaystemet, men holder et bra nivå. Senest våren 2014 spilte de finale i FA Trophy på Wembley på Cambridge. Dette er en cup for lag utenfor ligasystemet. Gosport spiller to divisjoner under Pompey.

Gosport ligger på ei halvøy på vestsiden av Portsmouth havn. Det går ferje fra Portsmouth til Gosport. May trenger med andre ord ikke å reise særlig langt når han den neste måneden skal spille for klubben.

May debuterte for Pompeys førstelag, under midlertidig manager Gary Waddocks ledelse, mot Bury mot slutten av forrige sesong. Han spilte også hele kampen da Pompey møtte Exeter i Johnstone's Paint Trophy i høst. I august fikk han profesjonell kontrakt. 17-åringen regnes som et stort midtbanetalent og Paul Cook skal ha tro på ham. også akademitrener Mikey Harris har vært klar på at han tror May har en stor framtid som profesjonell fotballspiller.

Selv om May nå lånes ut til Gosport, vil han være tilgjengelig for akademiet når de skal spille neste runde i FA Youth Cup. 

Adam Mays spillerprofil.

{flike}

adam may98 
Adam May fikk proffkontrakt i Pompey tidligere i år.