martin hinshelwoodMartin Hinshelwood forlater Pompey til fordel for Stoke City.

For andre gang er Martin Hinshelwood ferdig på Fratton Park. 61-åringen var en del av trenerteamet til både Jim Smith og Terry Fenwick på 90-tallet. Etter det har han vært i diverse klubber før han returnerte til Pompey i januar 2014. Daværende manager Richie Barker og fotballdirektør Steve Coppell sørget da for at Hinshelwood ble ansatt som sjefsspeider.

Etter kun ett år i jobben er han derimot ferdig i Pompey. Han har fått en speiderjobb for Premier League-laget Stoke City - med ansvar for Sør-England. Dermed må Pompey ut på jakt etter en ny sjef for klubbens talentspeiding.

Omstrukturering
- Vi skal utlyse stillingen som sjefsspeider. Hvordan vi vil organisere denne delen av virksomheten framover er oppe til evaluering nå. Det vil nok bli en omstrukturering, og vi vil ha alt på plass i god tid til neste sesong slik at vi vet hvem som er våre transfermål i sommer. Vi vil finne en kortvarig erstatter for Martin i første omgang, før vi ansetter noen på permanent basis, forteller Mark Catlin - daglig leder i Portsmouth FC.

At Hinshelwood nå er ansatt i Stoke, får oppmerksomhet i blant annet Brighton. Lokalavisen The Argus advarer om at Hinshelwood kan snappe opp unge talenter fra sør-England til Stoke.

Her er Martin Hinshelwoods profil.

Trenger også ny sjefsspeider
Det er ikke bare sjefsspeiderjobben som nå er ledig. Analysesjef Mark Rochon har forlatt Pompey og England til fordel for det saudiarabiske laget Al Ain. Rochon var ikke lenge i jobben han heller. Han erstattet i sin tid Mark Thomas, som valgte å forlate Pompey til fordel for å gjenforenes med Michael Appleton i Oxford United.

Pompey har allerede utlyst Rochons stilling.

{flike}

andy awford91
Andy Awford må ha nye folk inn i sitt støtteapparat.