conor chaplin2Conor Chaplin har vist resten av årets akademilag at det er mulig. Den kortvokste spissen har denne sesongen både fått profesjonell kontrakt og sin førstelagsdebut.

Han er ikke store karen, men den 168 centimeter høye spissen har gjort seg bemerket for akademilaget vårt i 2014. I oktober ble han så belønnet med profesjonell kontrakt. Det er som kjent målet også til Snorre Strand Nilsen og de andre akademispillerne - og det viser at dagens trenerteam (med Andy Awford i spissen) er villige til å belønne de akademispillerne som presterer bra.

Chaplin signerte da en profesjonell kontrakt ut 2015/16-sesongen - og to måneder etterpå fikk han også sin debut for førstelaget. På stillingen 2-3 hjemme mot Accrington Stanley kom Chaplin inn som spiss i det 85. minutt. Dessverre ble det ikke scoring på verken han eller andre Pompey-spillere - og det endte med tap hjemme på Fratton Park i hans debut.

- Fullt fortjent
Da Chaplin signerte sin profesjonelle kontrakt var overskriften på Pompeys offisielle webside Academy hot-shot pens deal.

- Dette er en fullt fortjent belønning for hans prestasjoner den siste tiden. Han har jobbet ekstremt hardt, levert stabile prestasjoner og han har scoret mål jevnlig, kommenterte akademitrener Mikey Harris da Chaplin fikk sin proffkontrakt.

Chaplin har vært på benken i flere førstelagskamper etter sin debut, men det har så langt ikke blitt noen flere innhopp.

Her er Conor Chaplins spillerprofil.

{flike}

conor chaplin