paul robinson99Paul Robinson ble i dag Pompey-spiller på permanent basis.

Han har vært en av våre mest stabilere spillere denne sesongen, midtstopperen Paul Robinson. På utlån fra Millwall har han vært viktig i forsvaret med sin rutine.

Nå gikk lånekontrakten hans ut i januar, og mange Pompey-fans har uttrykt ønske om at Pompey skulle få forlenget avtalen. Da nyheten i morgentimene i dag kom at Robinsons kontrakt med Millwall var avsluttet, var det mange som håpet at Pompey ville benytte sjansen til å sikre seg 33-åringen. Det ønsket ble innfridd. Robinson skrev i dag under for Pompey på permanent basis. Kontrakten gjelder for 18 måneder - altså ut 2015/16-sesongen.

- Det var flott å få sikret min framtid her på Fratton Park de neste 18 månedene. Kontrakten min med Millwall ville uansett gått ut til sommeren, og det er stadig flere spillere som forblir klubbløse etter at kontraktene deres går ut. Det er en god følelse å nå ha jobbsikkerhet i 18 måneder til, og det gjør at jeg kan slappe mer av og konsentrere meg om å gi alt for Pompey.

- Jeg ser fram til å slå litt rot her, og jeg vil ta del i noe spesielt her ettersom klubben tar seg framover. Vi har en god spillergruppe her og har nå flyttet til eget treningsanlegg. Nå trenger vi litt stabile resultater framover som kan løfte oss på tabellen, kommenterer Robinson, som spilte hele 362 kamper Millwall.

Fornøyd manager
Pompey-manager Andy Awford var godt fornøyd med å ha sikret seg Robinson på permanent basis.

- Vi er veldig glad for at Paul ble tilgjengelig gratis og at vi var i stand til å tilby ham en kontrakt som han ville signere. Jeg ser fram til å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt med ham de siste månedene, sier Awford.

Kommer Tubbs i morgen?
Det ryktes også at spissen Matt Tubbs er svært nær en overgang til Pompey. Det skal være sannsynlig at han skriver under for Pompey i løpet av torsdagen.

Tubbs sin kontrakt med Bournemouth skal være avsluttet og han står dermed fritt til å signere for hvem han vil. Han har vært en suksess i AFC Wimbledon denne sesongen, men Wimbledon skal ikke være aktuell som permanent klubb. Southend-manager Phil Brown siteres på at han tror Tubbs signerer for Pompey - og at han tror Tubbs selv vil dit ettersom han bor på sørkysten.

Det ryktes at Tubbs i tilfelle vil få en lønn høyere enn det eksisterende lønnstaket på Fratton Park.

{flike}

Er du glad for å ha Robinson i klubben på permanent basis?

paul robinson100