drakt1415"Alle" ønsker å sikre seg Pompeys nye hjemmedrakt.

Som vi skrev på våre websider i går, lanserte Pompey sine nye hjemmedrakter på oppsiktsvekkende vis. De nye draktene er en hyllest til de falne heltene under 1. verdenskrig, og navnene til de lokale soldatene som mistet sine liv er vevd inn i drakten. 

Mottakelsen har vært utelukkende positiv. Fra hele Storbritannia har det kommet positive tilbakemeldinger, og selv fra nabobyen Southamp*** har det kommet ros for dette grepet Pompey har gjort med sine nye drakter.

Draktene er naturlignok også populære. Da var fra før svært mange som var interessert i å støtte klubben - som nå altså eies og drives av supporterne - med å kjøpe drakten, men nå er det enda flere enn hva det var tatt høyde for. Siden salget startet mandag har det vært stor pågang for å kjøpe drakten - som koster 40 pund for voksne og 35 for barn - og allerede onsdag var det utsolgt for drakten i en rekke størrelser.

En rekke størrelser utsolgt allerede
Pompey melder på sin webside at i voksne størrelser er det kun small og medium igjen, mens det for barn kun er drakter i aldersgruppen 7/8 og 13 igjen. Disse er også ventet å bli solgt ganske kjapt. 

Draktprodusent Sondico sliter rett og slett med å levere tilsvarende etterspørselen. Pompey håper derimot at de får nye forsyningen tidsnok til at de har de klare i klubb-butikken før første hjemmekamp, som er mot Peterborough tirsdag i neste uke.

{flike}

Skal du kjøpe Pompeys nye hjemmedrakt?

drakt1415