Alex James Wynter

Fødselsdato: 15. september 1993alex wynter4

Fødested: Croydon, England

Høyde: 1,85 m

Posisjon på banen: Midtstopper og back

Overgangssum til Pompey: På lån fra Crystal Palace

Pompey: 10 kamper (2014)

Tidligere klubber: Crystal Palace, Eastbourne (lån), Sutton (lån) og Colchester (lån)

Etter Pompey: Returnerte til Crystal Palace romjulen 2014. Signerte permanent for Colchester i januar 2015.

Trivia:                                     
- Alex James Wynter er halvt engelsk og halvt jamaikansk.

- Startet sin fotballkarriere som akademispiller for Crystal Palace i 2003 før han i 2010 ble tilbudt proffkontrakt av klubben.

- Fikk sitt første innhopp for the Eagles i FA-cupens tredje runde, 2. januar 2010, etter å ha blitt byttet inn i det 93. minutt for Darren Ambrose borte mot Sheffield Wednesday. Kampen endte 2-1 til Palace.

- Wynters første kamp fra start kom borte mot Bristol City i ligacupen. Bristol City vant kampen 2-1.

- Har ennå ikke startet for Palace i ligaen, og har de siste sesongene vært på lån til Eastbourne Borough, Sutton United og Colchester United.

- Kjennetegnes som en hardtarbeidende spiller som er fysisk sterk. Han er teknisk god, og behersker basisferdighetene svært godt. Kan spille både midtstopper og back, samt defensiv midtbane.

- Kom til Pompey på en låneavtale som strekker seg ut 2014/15-sesongen. Pompey bestemte seg derimot for å benytte seg av mulighetene til å avslutte låneoppholdet halvveis. Da hadde Wynter ikke vært med i kamptroppene de siste kampene og det ble konkludert med at det var best for alle parter å avslutte samarbeidet. Wynter returnerte derfor til Crystal Palace romjulen 2014. Måneden etterpå ble han frigitt av Palace. Han signerte da for League One-laget Colchester United på permanent basis.

{flike}

alex wynter1 

alex wynter4