Craig Naptali Westcarr


craig westcarr99Fødselsdato:
29. januar 1985

Fødested: Nottingham, England

Høyde: 1,80 m

Posisjon på banen: Spiss og ving

Overgangssum til Pompey (antatt): Gratis

Pompey: 37 kamper (7 mål), 2014-15

Tidligere klubber: Nottingham Forest, Lincoln (lån), MK Dons (lån), Cambridge, Kettering, Notts County,Chesterfield
og Walsall

Etter Pompey: Mansfield Town (2015-)

Landskamper: Spilt for England på ulike ungdomslandslag

Trivia:
- Startet sin fotballkarriere i Nottingham Forest, men spilte kun 23 kamper i løpet av fire sesonger i klubben og scoret kun én gang. Hadde to låneopphold i Lincoln City og MK Dons uten særlig suksess.

- Ble den yngste spilleren som har spilt for Nottingham Forest da han debuterte for klubben kun 16 år og 257 dager gammel.

- Gikk videre til Cambridge United på et korttids-lån og scoret åtte ganger på 31 kamper for the U’s. Fikk kontraktstilbud fra klubben, men avslo.

- Kan regnes som litt av en klubbnomade, og spilte etter Cambridge spilte spissen for både Kettering Town, Notts County, Chesterfield, og Walsall.

- Gjorde seg bemerket da han i 13/14-sesongen nettet hele 19 ganger for Walsall. League One-klubben valgte likevel ikke å forlenge med 29-åringen da de heller ville satse på yngre angripere.

- Har i løpet av karrieren spilt både midtspiss og ving, og kan dermed bekle flere roller.

- Scoret sju mål på 37 kamper i sin første sesong for Pompey. Det var langt mindre enn hva som var forventet av ham, og han ble da også frigitt av Pompeys nye manager Paul Cook sommeren 2015. Pompey kom til enighet med Westcarr om at kontrakten skulle avsluttes ett år før tiden. Westcarr signerte i stedet for Mansfield Town. 

{flike}

I vidoen under kan du se Craig Westcarr score to mål for sin tidligere klubb Walsall i en bortekamp mot Crewe.

 

craig westcarr1 

craig westcarr99 

craig westcarr100