martin robertsen1Vår medlem Martin Robertsen var på Fratton Park da Pompey slo Exeter 3-2 i starten på november.

 


Det er ikke lenger det samme trykket fra våre medlemmer om billetter til kamper. Det skyldes nok både det faktum at det er enklere å kjøpe billetter selv nå som det ikke er utsolgt hver hjemmekamp, samt at det ikke er like spennende for en del å gå på Pompey-Exeter som Pompey-Liverpool.

Martin Robertsen er derimot en av de som reiser til Portsmouth for å støtte laget også nå som vi er på nivå 4. Her er hans ord:

martin robertsen2Dette var en veldig bra opplevelse. Vi (min svoger og jeg) startet dagen på en pub jeg dessverre ikke husker navnet på, vi fant frem til denne ved å følge etter en gjeng med drakter som gikk av toget med oss. Her ble vi kjent med mange, tror jeg hilset på et 20-talls personer, alle ville tydeligvis hilse på de norske supporterne. En av de hadde en drakt fra 1939/40 sesongen (se bildet).

Etter noen pils og mange historier dro vi videre til en pub ved Fratton Park, tror den het Ruthlands. Her ble vi introdusert til en rekke, mange av disse kjente til navnet ditt (Joakim, journ. anm.).
 
Så kampen fra Fratton End
Så var det duket for kamp, vi hadde fått ok billetter på Fratton End. En kamp vi styrte fra start, første omgang var nesten over, spilt 45min og vi gikk ned for et toalettbesøk.. Rakk ikke tilbake før stadioen ristet i glede, 1-0!! Jeg som er på min andre kamp presterte å gå 1min før pause for så å gå glipp av 1-0.. i Pausen ble det en pils og en liten prat med John (som hadde drukket endel).
 
2 omgangen bar på flere høydepunkt. Spilte nå mot oss og det skulle ikke gå lang tid før det stod 2-0 og en ellevill jubel, en fantastisk opplevelse! Etter dette styrte vi mye av spillet men vi kom ikke til de store sjangsene, før i det 70min hvor vi nok engang fikk servert et mål og jublende spillere kom løpende mot oss, en stort Pompeyøyeblikk for meg, får nesten frysninger av denne gjennopplevelsen,
 
Så vet jeg ikke hva som skjedde, men det ble en kamp som bølget frem og tilbake, før de rotet inn 1 mål, deretter et til og det var en sinnsyk nerve i de siste minuttene... 

PUP PPU!


Nå har Martin også lyst på å reise over for å få med seg sesongens siste hjemmekamp: Plymouth-kampen.

 

{flike}

Når skal du over denne sesongen?

martin robertsen1

Martin sammen med John PFC Westwood.