Paul Hall

paul hall2Fødselsdato: 3. juli 1972

Fødested: Manchester, England

Høyde: 1,73 m

Posisjon på banen: Ving/spiss.

Debut for Pompey: 1993

Overgangssum til Pompey (antatt): 70.000 pund

Kamper for Pompey: 188 kamper (37 mål), 1993-98

Tidligere klubber: Torquay United

Etter Pompey: Coventry City, Bury (lån), Sheffield United (lån), WBA (lån), Walsall (lån), Walsall, Rushden & Diamonds, Tranmere, Chesterfield, Walsall, Wrexham (lån), Newport County, Stratford Town, Spalding United og Mansfield Town.

Landslagskarriere: 41 A-landskamper (15 mål) for Jamaica.

Trivia: Gikk gradene i Torquay United. Gjorde sin debut på førstelaget før han skrev sin første profesjonelle kontrakt, og hjalp klubben til opprykk via play-off før han ble solgt til Pompey for 40.000 pund i mars 1993.

Han hadde fem fine sesonger i Pompey, og han ble også tatt ut på Jamaicas A-landslag i løpet av sin tid i Pompey. Han debuterte for Jamaica i 1997 på grunn av at han hadde familieforbindelse til landet. Han var med og spilte landet fram til VM-sluttspillet i 1998. I VM spilte han samtlige kamper for sitt land.

Etter VM ble han solgt til Coventry for 300.000 pund. Etter bare fire måneder i Premier League-klubben fikk han derimot beskjed av manager Alan Ball om at han ikke var i hans planer. Han sa nei til en overgang til Port Vale fordi han ville bli og kjempe om en plass på laget. Det endte med at han var utlånt til flere forskjellige klubber før han i 2000 fikk gå gratis til Walsall.

Har hatt en lang karriere i lavere divisjoner med nesten 700 kamper totalt, og den kjappe vingen/spissen har også scoret over 100 mål.

Fikk sin første trenerjobb i 2010 da han ble ansatt som ungdomslagstrener i Mansfield Town, men etter to måneder mistet han jobben fordi klubben slet økonomisk og valgte å legge ned ungdomslaget sitt.

Han ble senere assistentmanager i Mansfield Town før han ble trener i Tamworth.

Røper på sin twitterprofil at han fortsatt har et hjerte for Pompey.  

{flike}


paul hall

paul hall1

paul hall2