john akinde1Pompey har ikke hatt noe reservelag de siste par sesongene, men denne uken spilte likevel Pompey en reservelagskamp mot Fulham.


Bakgrunnen for kampen var naturligvis å gi verdifull kamptrening til unggutter og reserver som har behov for det. Pompey gjorde ingen dårlig kamp mot Premier League-laget Fulham, men Fulham-manager Martin Jol stilte et sterkt lag og vant til slutt 5-2
.

Pompey stilte - ikke overraskende - et veldig ungt lag, mens Fulham hadde mye rutine i sitt lag. Til tross for at Fulham startet med blant annet rutinerte Premier League-spillere som Hugo Rodallega, Kieran Richardson, Aaron Hughes og Chris Baird, var det derimot Pompey som tok ledelsen. John Akinde scoret for Pompey i det 36. minutt etter fin pasning fra unggutten Jack Maloney. Til pause var stillingen 1-1.

Harris med scoring på overtid
Fulham scoret så fire ganger i 2. omgang, før Ashley Harris reduserte på overtid. Dermed 5-2 til Fulham.

- Det var en fin erfaring for våre unggutter å møte Premier League-spillere. Jeg synes de kom godt fra det og i lange perioder matchet vi dem, sier akademisjef Andy Awford, som ledet laget.

Awford er som kjent også fungerende manager Guy Whittinghams høyre hånd rundt førstelaget.

Pompey stilte dette laget: Smith; Prøvespiller, Webster (Horsburgh 66), Warren (Whatmough 74), Triggs (Medway 74); Wheeler, Awford, Branford, Maloney; Akinde (Tarbuck 66), Harris

{flike}

Synes du Pompey burde hatt reservelag? 

ashley harris9 
Ashley Harris scoret Pompeys andre mål.