Carl Matthew Dickinsoncarl_dickinson1


Fødselsdato
: 31. mars 1987

Fødested: Swadlincote, Derbyshire, England

Høyde: 1,85 m

Posisjon på banen: Venstreback

Debut for Pompey: 14.08.10 mot Reading (H)

Overgangssum til Pompey:  Låneavtale med Stoke City og låneavtale med Watford

Pompey: 42 kamper (0 mål), 36 i 2010-11 (på lån fra Stoke) og 6 kamper i 2012 (på lån fra Watford)

Tidligere klubber: Stoke City, Vikingur (lån), Blackpool (utlån), Leeds (utlån), Barnsley (utlån)

Etter Pompey: Watford (2011-13), Coventry (lån 2013), Port Vale (2013-16), Notts County (2016-) 

Trivia:
- Var ingen suksess i Pompey, i noen av de to låneperiodene. Faktisk omtales han av mange supportere som en av de dårligste spillerne de har sett i aksjon for Pompey.

- Høydepunktet i karrieren hans var da han sammen med Stoke rykket opp til Premier League i 2007/08. Han spilte 27 kamper i opprykkssesongen, men fikk lite spilletid i Premier League og etter å ha vært utlånt til flere klubber, endte det med at han ble solgt til Watford for 250.000 pund i 2011.

- Startet sin karriere på Derby Countys akademi, men han fikk aldri førstelagsspill for the Rams. Kanskje like greit ettersom Dickinson og hele hans familie er Nottingham Forest-supportere.

- Spilte mye i Pompey i sin første utlånsperiode da Steve Cotterill var manager. I den andre utlånsperioden var det Appleton som hentet ham. Appleton forsvant derimot kjapt, og Guy Whittingham (som overtok som manager) ønsket ikke å forlenge låneavtalen. Dermed ble det med én måned på Fratton Park den sesongen.

- Signerte for Port Vale sommeren 2013. Til tross for sin Stoke-bakgrunn, ble han kjapt en populær spiller blant Vale-fansen. I Port Vale har han også blitt omskolert til midtstopper og Dickinson gjorde det så bra i 2013/14-sesongen at han var en sterk kandidat til å bli årets spiller. Han spilte totalt 40 kamper for klubben og ble ved sesongslutt 2013/14 belønnet med en ny toårskontrakt. Startet 2014/15-sesongen som kaptein, men etter en rekke svake kamper mistet han plassen i laget. Har spilt seg tilbake på laget og går mot en ny sesong med over 40 kamper.

- Sommeren 2016 signerte han en toårskontrakt med League Two-klubben. Han hadde da avslått et nytt kontraktstilbud fra League One-klubben Port Vale etter tre år der. Han hadde vært kaptein og spilt mye for dem i løpet av disse årene, men han måtte gått ned i lønn for å fortsette. Da valgte Dickinson å heller gå ned én divisjon.

{flike}


Det er ikke mange mål Dickinson har scoret, og han scoret aldri for Pompey, men her video av det ene målet han scoret for Barnsley.

 

carl dickinson2

carl dickinson5

carl dickinson8

carl dickinson9