suppcup10_lagbildeFor fjerde gang stilte Venner av Portsmouth lag i supportercupen. Noen av spillerne har vært med før, mens andre gjorde sin Pompey-debut.

 

 

Håvard Myhre har etter hvert blitt vår "main man" når det gjelder supportercupen. Undertegnede var ikke med i år heller, så derfor overlates ordet til nevnte Myhre. Bildene du ser her er tatt av Ed Binks og hans kjæreste.

Yes!
Årets suppertcup er unnagjort!

Vi var 12 spillere! og kjempe kjekt å se så mange nye medlemmer som stiller opp!

Endte med 2 tap og 1 seier!


Blackburn-kampen
De var vel egentlig rett og slett bare bedre og mer samspilt enn oss.
Selv om jeg mener at vi ikke ble rundspilt av dem. Og jeg er hellig overbevist at dersom absolutt alt hadde stemt for oss og en god dose flaks, så hadde det vært mulig å fått et uavgjort resultat her.

Liverpool-kampen
Liverpool hadde vel 5 sjanser, og de scoret på dem alle. Vi hadde også noen sjanser før de gikk opp til 1-0.

Haris reddet en straffe på mesterlig vis også.
Jeg synes egentlig at vi spilte en bedre kamp mot Blackburn, men tror noen andre er litt uenig med meg der. For jeg synes det var alt for mye rot i laget i denne kampen.

Wigan-kampen
Etter 0-11 i målforskjell på 2 kamper, så var vi veldig klare for å i det minste score et mål.
Vi gjorde noen endringer i laget. Jeg tok keeperjobben i denne kampen, da jeg ikke var klar for så mye løping etter å ha fått en hard albue i ansiktet i blackburn kampen. Finspillet var på plass og vi spilte faktisk god fotball! Vi samarbeidet bra utpå der, og da Trond kjempet inn turneringens første mål så løsnet det skikkelig for oss! Trond scoret enda et mål og etter det fulgte Haris og Said (spilleren Henrik hadde med). Siste målet fikk jeg aldri med meg hvem som putta.

Men en ting er sikkert, og det er at det smakte sinnsykt herlig med en seier!
Må vel legges til og at Wigan stilte uten innbyttere i sine 2 første kamper. De var vel også 1 mindre på banen i første kampen, Men selv om de hadde 1 innbytter i kampen mot oss, så hadde de resignert en god del. Men alt i alt: Wigan var ikke noe dårlig lag. Synes de hadde gode spillere, men vi hadde en stor fordel av at vi hadde mange innbyttere, og ikke ble like slitne som dem!

Så tusen takk for en kjempeinnsats til alle sammen! 
Synes vi skal være veldig fornøyde! Var en utrolig morsom dag! Og kjempehyggelig å bli kjent med enda flere Pompey supportere!

Også kjempeålreit at Atle Stray kom innom og hilste på oss!

Festen på kvelden

Den besto av Asbjørn, Ed og meg! Synd at flere ikke hadde mulighet til å bli med!
Og det var en skikkelig bra kveld! Fant ut at boring-Arsenal vant cupen etter 2-1 over Macclesfield, mens Man City kom på 3 plass.

Og fikk en bekreftelse fra tidligere West Ham, Man City og Brann-spilleren Trevor Morley at Harry Redknapp "is a real cunt! But a nice cunt at the same time!"
Godt og høre synes nå jeg iallefall

Ellers, så fant Asbjørn, Ed og jeg ut at vi vil prøve å starte en slags tur-gruppe!
Så når terminlista kommer den 17 juni, så skal vi prøve å få igang en fellestur over iløpet av sesongen! Mer info om det vil komme etterhvert som vi får snakket mer sammen.

Men takk for oppmøte, og håper at vi stiller enda sterkere igjen neste år!
Kanskje det er enda flere medlemmer som slenger seg på også.

Reportasje fra Supporterunionen.

Alle resultatene fra årets supportercup.

suppcup10a
Ed Binks med Håvard i bakgrunnen.

suppcup10b
Asbjørn Wohl Johnsen

suppcup10c
Asbjørn setter fart framover og Liverpool henger ikke med.

suppcup10_lagbilde

Pompey-medlemmene på bakerste rekke er Håvard Myhre (helt til venstre), Trond Gyldenskog Nedal (nummer to fra venstre), Asbjørn Wohl Johnsen (nummer tre fra høyre) og Henrik Olaussen (helt til høyre). Pompey-medlemmer foran er Haris Nuhanovic (i midten), Ed Binks (nummer to fra høyre) og Tom Hagen (helt til høyre).

 

suppcup10d
Håvard Myhre

suppcup10e
Haris setter inn det Ed beskriver som turneringens vakreste Pompey-mål.

suppcup10f
Pompey-jubel.

suppcup10h
Ed Binks.

suppcup10i
Takk til Ed for bildene!